Χανιά: Απίστευτη ψαριά στην Κίσαμο (Bίντεο)

Απίστευτο το ψάρι που έβγαλαν, αλλά απίστευτος και ο τρόπος που έφτασαν σε αυτό!
Ένα τεράστιο ψάρι που ανήκει στο είδος του βλάχου και πιθανότητα είναι βλαχοσφυρίδα έβγαλαν από βάθος μεγαλύτερο των 80 μέτρων Χανιώτες ψαράδες, από τον κόλπο της Κισάμου.
Πρόκειται για τον Γιώργο Καζούλη και την ομάδα του.
Αναφέρει στο zarpanews.gr ο Γιώργος Καζούλης: "Στα μισά της μέρας, ενώ τα ψάρια ήταν δύσκολα ρίχνοντας ένα πλάνο στα 25μ πιανω ένα λουτσο γύρω στα 0,8κλ. Κατά τις 6 και μισή ένα 3κιλο φαγκρί χτυπά στα 165μ. Ενώ καταλαβαίνω ότι το ψάρι είναι καλό, ένα περίεργο σταμάτημα του ψαριού μου δίνει την αίσθηση ότι κάτι το κράτα ακίνητο για 3-4 δευτερόλεπτα.
Όταν το φέρνω πάνω το ψάρι είχε γρατζουνιές από μαύρο ψάρι. Πρόδωσε την ύπαρξη του στο κομμάτι ο βλάχος! Βάζω 3μ 0,70mm κάτω από ένα pe 2 με 0,47(μόνο και μόνο για το τρίψιμο) και ο μεσημεριανός λουτσος είναι πρωταγωνιστής (ψόφιος) πάνω στη ζοκα!
Πριν το πάτωμα το ψάρι είναι πάνω. Δεν μπορώ να το φέρω καθόλου, ενώ στην πρώτη ευκαιρία καταφέρνω να του πάρω 50μ, λέω δικό μας είναι. Στο πρώτο όμως κεφάλι κι ενώ πλησίαζε πάλι στο βυθό το κράτησα τόσο όσο! Αλλα 30μ προς την επιφάνεια και το επόμενο κεφαλι παίρνει μονο 5-6μ προς τα κατω. Μετά από 15 λεπτά αγωνίας βγαίνει στην επιφάνεια ο βασιλιάς του τόπου!
Απίστευτο συναίσθημα να κρατάς ένα τέτοιο ψάρι στα χέρια σου".
-
23 Ιουνιου 2022, 20:45Η Αντιγόνη ξεκινάει με θάρρος ένα δύσκολο "ταξίδι"
-
23 Ιουνιου 2022, 10:12Φορολογικές δηλώσεις: Ανακοινώθηκε η παράταση υποβολής έως 29 Ιουλίου
-
23 Ιουνιου 2022, 17:00Πόθεν έσχες: Αυτά είναι τα εισοδήματα και η περιουσία των βουλευτών της Κρήτης
-
23 Ιουνιου 2022, 10:20"Μπαλάκι" ευθυνών για τα χάλια του ιατρείου και την απουσία γιατρού από το φαράγγι της Σαμαριάς
-
24 Ιουνιου 2022, 09:13Αεροδρόμιο Ηρακλείου: Οδηγός ταξί παρέσυρε και τραυμάτισε αστυνομικό για να αποφύγει τον έλεγχο
-
24 Ιουνιου 2022, 09:26Το θύμα και ο δράστης του φονικού στο Κουκάκι-Πήρε το γιο του τηλέφωνο και του είπε τι έκανε