Χανιά: Δύσκολες ώρες για τουρίστρια στο Φαράγγι Αγ. Ειρήνης - Καθοριστική η παρουσία παρέας πεζοπόρων
αγαπημένα σου στη Google
"Σωτήρια" αποδείχτηκε η τυχαία παρουσία στο σημείο ομάδας πεζοπόρων.
Τουρίστρια από τη Νορβηγία διέσωσε ομάδα πυροσβεστικού κλιμακίου στα Χανιά όταν, λόγω τραυματισμού της, δεν μπόρεσε να βγει από το Φαράγγι της Αγίας Ειρήνης στο Σέλινο Χανίων, όπου είχε μεταβεί για πεζοπορία με τον σύζυγο της.
Η λύση δόθηκε όταν, λίγο πιο πέρα από το ζευγάρι των Νορβηγών, μία άλλη παρέα πεζοπόρων αντιλήφθηκε τον τραυματισμό και το πρόβλημα της 65χρονης, ενημέρωσε κάτοικο του Σελίνου και εκείνος με τη σειρά του την Π.Υ η οποία απέστειλε δύο ομάδες, από το Κλιμάκιο Καμπανού Σελίνου και από τα Χανιά.
Σύμφωνα και με το ΑΠΕ, η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι με την τουρίστρια, 65 ετών, και το σύζυγο της να μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο στην είσοδο του Φαραγγιού, από όπου παρελήφθη από διασώστες του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο.
Φωτογραφία αρχείου: pexels
-
08 Ιουνιου 2026, 21:03Έκτακτο επίδομα παιδιού 150 ευρώ: Ποιοι κόβονται από την ενίσχυση -
08 Ιουνιου 2026, 12:43Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
09 Ιουνιου 2026, 11:33Ηράκλειο: Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή τριών αυτοκινήτων (Φωτο) -
09 Ιουνιου 2026, 12:45Νίκος Μπουνάκης: Αντί η Ελλάδα να είναι ισχυρή αγροτική δύναμη πληρώνει 10 δισ ευρώ σε εισαγωγές τροφίμων το χρόνο! (podcast) -
08 Ιουνιου 2026, 19:28Κρήτη: Χωρίς τέλος οι μεταναστευτικές ροές - Νέες «καραβιές» νότια του νησιού -
08 Ιουνιου 2026, 07:15Αντώνης Πολέντας: Κινεζική ηγεμονία, ιστορική «διαδρομή» και σημερινή παγκοσμιοποιημένη στρατηγική! (podcast)
