Χανιά: Επιπλέον δίωξη στον δράστη του θανατηφόρου τροχαίου για οδήγηση υπό την επήρεια αντιψυχωτικών φαρμάκων
Επιπλέον δίωξη στον 45χρονο δράστη του θανατηφόρου τροχαίου για οδήγηση και υπό την επήρεια αντιψυχωτικών φαρμάκων, ασκήθηκε μετά το πόρισμα των αιματολογικών / τοξικολογικών εξετάσεων.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, αυτόπτης μάρτυρας του θανατηφόρου τροχαίου, καταθέτει μεταξύ άλλων, ότι ο δράστης έλεγε στους αστυνομικούς ότι ΔΕΝ οδηγούσε ο ίδιος το αυτοκίνητό του, αλλά ένας φίλος του.
Συγκλονιστική είναι και η κατάθεση της φίλης του δράστη, η οποία αναφέρει ότι αρχικά προπορεύονταν με τον αμάξι της και την ακολουθούσε ο δράστης στη διαδρομή που έμελλε να στοιχίσει τη ζωή στον 22χρονο.
Χίλια περίπου μέτρα πριν από τον τόπο της τραγωδίας στη λεωφόρο Καραμανλή και στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, ο 45χρονος την προσπέρασε και επιτάχυνε, με αποτέλεσμα η ίδια να τον ακολουθεί κορνάροντας για να τον σταματήσει και τελικά να τον εντοπίζει λίγα λεπτά μετά στον τόπο του δυστυχήματος.
-
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης
