Χανιά: Γεμάτη φιάλη υγραερίου εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών

Οι εργαζόμενοι καθαριότητας στα Χανιά, κατά τη διάρκεια καθημερινού δρομολογίου με το απορριμματοφόρο, βρέθηκαν μπροστά σε μία φιάλη υγραερίου μέσα στον πράσινο κάδο σκουπιδιών, η οποία μάλιστα ήταν και γεμάτη.
Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ακρωτηρίου, σε πυκνοκατοικημένη περιοχή της πόλης των Χανίων, όπου οι υπάλληλοι αφενός δεν πίστευαν στα μάτια τους, ερχόμενοι αντιμέτωποι με το εικονιζόμενο εύρημα που δημοσιεύει η ΕΡΤ Χανίων και φυσικά γλίτωσαν από τα χειρότερα και τους ίδιους και τους περίοικους, αφού κανείς δεν θα ήθελε να φανταστεί τι θα συνέβαινε αν το εύρημα έμπαινε μέσα στον κάδο του απορριμματοφόρου.
Το περιστατικό ανέφερε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χανίων, Μιχάλης Τσουπάκης, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Ο ίδιος υπογράμμισε πως δεν πρόκειται για το μοναδικό σοβαρό περιστατικό που έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα, ενώ απηύθυνε έκκληση προς τους πολίτες να δείχνουν σεβασμό στον αγώνα και την καθημερινή προσπάθεια αυτών των ανθρώπων.
Ertnews
κεντρικη φωτογραφία pexels
-
15 Μαΐου 2025, 11:00Παιγνίδια εξουσίας με φόντο την «κατάκτηση» της Μητρόπολης Χανίων
-
16 Μαΐου 2025, 10:29Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής!
-
16 Μαΐου 2025, 07:00Hράκλειο: Η μεταμεσονύχτια φωτιά σε κάδους και καλαμιές αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά (Βίντεο)
-
16 Μαΐου 2025, 16:15Διπλό φονικό στ' Ανώγεια: Εξετάστηκαν μάρτυρες - Στις 26 Μαΐου η συνέχεια της δίκης
-
15 Μαΐου 2025, 10:40Απόψε ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision: Η Κλαυδία διεκδικεί τη μεγάλη πρόκριση με την Αστερομάτα
-
15 Μαΐου 2025, 12:35Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης – Στο «μάτι του κυκλώνα» και η Κρήτη με θυελλώδεις νοτιάδες