Χανιά: Νέος συναγερμός για τραυματισμό τουρίστριας σε ορεινό μονοπάτι του Σελίνου

Μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μίας Γερμανίδας τουρίστριας 54 ετών στήθηκε νωρίς το μεσημέρι, η οποία τραυματίστηκε, ενώ περπατούσε σε ορεινό μονοπάτι, μεταξύ Αζογυρέ και Ανύδρους, στον Δήμο Καδάνου και Σελίνου, σύμφωνα με την ertnews.gr
Άνδρες της Πυροσβεστικής δύναμης από το Καστέλι, προσέγγισαν την 54χρφονη και την μετέφεραν σε προσβάσιμο σημείο, όπου ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την περίμενε για να διακομιστεί στο Νοσοκομείο Χανίων.
Υπενθυμίζεται ότι επιχείρηση διάσωσης ενός τουρίστα από τη Γαλλία στήθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι του Σαββάτου 21 Μαΐου στα Χανιά και συγκεκριμένα στην περιοχή της Παλιόχωρας.
Πρόκειται για έναν 65χρονο που κάλεσε για βοήθεια στο 112, τη στιγμή που έπεσε και τραυμάτισε το πόδι του περπατώντας στο Φαράγγι Ανύδρων.
Στο σημείο έσπευσαν συνολικά 6 άνδρες από τα κλιμάκια του Καμπανού και Κανδάνου και από το εθελοντικό πυροσβεστικό κλιμάκιο Βουτά.
Οι πυροσβέστες μετέφεραν τον τραυματία και γύρω στις 5:30 το απόγευμα τον παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Καντάνου.
-
25 Ιουνιου 2022, 10:21Ηράκλειο: Θλίψη για το χαμό της αγαπητής γιατρού...
-
25 Ιουνιου 2022, 19:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώνει από Δευτέρα υπόλοιπα βασικής, πράσινη, απόθεμα, συνδεδεμένες, εξισωτική
-
25 Ιουνιου 2022, 18:05Η Corendon ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων στο Ηράκλειο
-
25 Ιουνιου 2022, 13:21Oι αιτήσεις για τα Σχέδια Βελτίωσης, η πληρωμή που έγινε και η επιστροφή του ΕΦΚ
-
25 Ιουνιου 2022, 21:45Θρίλερ με το Γάλλο στη Σούγια: Αγνοείται από το πρωί της Παρασκευής όταν η σύζυγος του τον άφησε τραυματισμένο στο μονοπάτι
-
25 Ιουνιου 2022, 22:05«Περίμενα το θάνατό μου», λέει η γυναίκα που δέχτηκε 15 τσεκουριές από τον σύζυγό της