Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα
αγαπημένα σου στη Google
Λίγες αλλά πολύωρες αναμένεται να είναι από Τρίτη και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.
Τρίτη 4 Μαρτίου
08:00-15:00 Στον Καρτερό στο Τομπμρούκ,στο δρόμο προς Ελιά ,στην περιοχή απο την γέφυρα της ε.ο και νότια και στην περιοχή της επιχείρησης ΚΑΡΜ.
08:00-15:00 Στον Καρτερό στις περιοχές, έναντι ΕΟΤ, του ξενοδοχέιου Minos bay, της Μπλέ ακτής, του φαρμακείου Φριτζίλα, και στις οδούς Καζαντζάκη, Φιλίας, Αγ.Φωτεινής, Καποδιστρίου και παλιάς ε.ο. από την οδό Καζαντζάκη μέχρι την οδό Καποδιστρίου μετά παρόδων.
Τετάρτη 5 Μαρτίου
08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
Πέμπτη 6 Μαρτίου
08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια, στις περιοχές Αγ.Πνεύμα, των ξενοδοχείων Σειρήνες, Σαρπιδόν, της πίστας καρτ, του εστιατορίου Πέτρινο, του νεκροταφέιου Αγ.Πνέυματος και στην έξοδο των Μαλλίων στην περιοχή των Αγροτικών ειδών.Στις οδούς 1866, Ζωοδόχου Πηγής, Μάχης Κρήτης, Εμμ.Τσαγκαράκη, Αγ.Γεωργίου.
14:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
Παρασκευή 7 Μαρτίου
08:00-15:00 Στον Αγκισαρά, στις περιοχές των ξενοδοχέιων Bella maris, Oasis beach, Anissa beach, Paralos Kosta, Zorbas village, Mike beach .Στην παραλία Αγκισαρά και στις οδούς Φαιστού, Σανουδάκη, Μαραγκάκη.
-
19 Μαΐου 2026, 19:10Ο Μητροπολίτης Κυδωνίας έπαυσε από τα καθήκοντα του τον Πρωτοσύγκελο Ν. Εικοσιδέκα-Αλλαγή και στη θέση του Γ. Αρχιερατικού Επιτρόπου -
19 Μαΐου 2026, 09:41Κρήτη: Το Λασίθι «έσφαζε» με το... βαμβάκι - Το όργιο με τις επιδοτήσεις και οι υπόνοιες για τους εμπλεκόμενους -
19 Μαΐου 2026, 14:45Προσαρμογή των Αστερουσίων στην Κλιματική Αλλαγή με δενδροφυτεύσεις-Σύμφωνο συνεργασίας Περιφέρειας Κρήτης και Δήμων -
19 Μαΐου 2026, 15:00Οκτώ νέοι αιολικοί σταθμοί παραγωγής ενέργειας στο Λασίθι-Τα σημεία όπου θα εγκατασταθούν -
19 Μαΐου 2026, 07:06Άρια Μπαρκάτσα: Οι Πανελλήνιες Εξετάσεις δεν αρκούν ως παράγοντας για να οδηγήσουν σε αυτοκτονική συμπεριφορά -
19 Μαΐου 2026, 14:30Αναφορές για οσμή αερίου σε αρκετές περιοχές της Αττικής-Αναζητείται η προέλευση του προβλήματος
