Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την τρέχουσα βδομάδα
Λίγες αλλά πολύωρες αναμένεται να είναι από Τρίτη και καθ’ όλη τη διάρκεια της τρεχουσας εβδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.
Τρίτη 4 Μαρτίου
08:00-15:00 Στον Καρτερό στο Τομπμρούκ,στο δρόμο προς Ελιά ,στην περιοχή απο την γέφυρα της ε.ο και νότια και στην περιοχή της επιχείρησης ΚΑΡΜ.
08:00-15:00 Στον Καρτερό στις περιοχές, έναντι ΕΟΤ, του ξενοδοχέιου Minos bay, της Μπλέ ακτής, του φαρμακείου Φριτζίλα, και στις οδούς Καζαντζάκη, Φιλίας, Αγ.Φωτεινής, Καποδιστρίου και παλιάς ε.ο. από την οδό Καζαντζάκη μέχρι την οδό Καποδιστρίου μετά παρόδων.
Τετάρτη 5 Μαρτίου
08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
Πέμπτη 6 Μαρτίου
08:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια, στις περιοχές Αγ.Πνεύμα, των ξενοδοχείων Σειρήνες, Σαρπιδόν, της πίστας καρτ, του εστιατορίου Πέτρινο, του νεκροταφέιου Αγ.Πνέυματος και στην έξοδο των Μαλλίων στην περιοχή των Αγροτικών ειδών.Στις οδούς 1866, Ζωοδόχου Πηγής, Μάχης Κρήτης, Εμμ.Τσαγκαράκη, Αγ.Γεωργίου.
14:00-15:00 Στο Δ.Χερσονήσου, στα Μάλλια στην είσοδο Μαλλίων έναντι της εκκλησίας προς θάλασσα, στην παραλιακή οδό Μαλλίων, στο Αγ.Πνεύμα και στις περιοχές των ξενοδοχείων, Malia park, Viva A.E., Πετράκη, Γραμματικάκη, Λαμπρινού, Memories, Golden boy, Mallia beach, Windmills καθώς και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω περιοχών.
Παρασκευή 7 Μαρτίου
08:00-15:00 Στον Αγκισαρά, στις περιοχές των ξενοδοχέιων Bella maris, Oasis beach, Anissa beach, Paralos Kosta, Zorbas village, Mike beach .Στην παραλία Αγκισαρά και στις οδούς Φαιστού, Σανουδάκη, Μαραγκάκη.
-
14 Απριλιου 2026, 16:00Ηράκλειο: Καταγγελίες εργαζομένων καθαριότητας για «πειραματισμούς» και σοβαρές ελλείψεις προσωπικού -
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 15:28Καιρός: Αφρικανική σκόνη από σήμερα και στην Κρήτη – Έρχονται λασποβροχές και υψηλές θερμοκρασίες, αναλυτική πρόγνωση -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις
