Δήμος Χανίων: Συνεχίζονται οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Αναγνώστου Γογονή

Συνεχίζονται από τη Δευτέρα, 23/05/2022, οι εργασίες ανακατασκευής του ασφαλτοτάπητα στην οδό Αναγνώστου Γογονή, αυτή τη φορά στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Πλαστήρα έως την συμβολή με την οδό Θερίσου,.
Οι εργασίες ανακατασκευής της οδού είχαν ήδη ξεκινήσει την προηγούμενη εβδομάδα με μέριμνα της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επισκευές – Συντηρήσεις υποδομών οδών Δ.Ε. Χανίων», και έχουν ήδη ολοκληρωθεί στο τμήμα από τη συμβολή της Γογονή με την οδό Περιβολίων, έως τη συμβολή της με την οδό Θερίσου.
Στη συνέχεια του έργου και στο τμήμα που ακολουθεί, θα γίνει απόξεση του παλαιού οδοστρώματος, με χρήση αποξεστικού μηχανήματός (φρέζας), και κατασκευή νέας ασφαλτικής στρώσης κυκλοφορίας, προσαρμογές των υφιστάμενων φρεατίων στη νέα στάθμη, κ.α.
Οι εργασίες στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα αναμένεται να διαρκέσουν δέκα ημέρες. Από τον Δήμο Χανίων καλούνται οι συμπολίτες μας οδηγοί, ν΄ αποφεύγουν την προσέγγιση στο σημείο των εργασιών και να επιλέγουν διαφορετικά σημεία για τις μετακινήσεις τους.
-
25 Ιουνιου 2022, 18:05Η Corendon ξεκινάει την 1η Νοεμβρίου χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων στο Ηράκλειο
-
25 Ιουνιου 2022, 19:49ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρώνει από Δευτέρα υπόλοιπα βασικής, πράσινη, απόθεμα, συνδεδεμένες, εξισωτική
-
26 Ιουνιου 2022, 13:46Τους έπιασαν με… 120 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 μέτρων
-
26 Ιουνιου 2022, 07:10Το ποτάμι εξαφάνισε μεγάλο τμήμα της παραλίας στον Καρτερό (ΦΩΤΟ)
-
27 Ιουνιου 2022, 08:15Μάνος Ανδρουλάκης: Ο Γεραπετρίτης γιατρός που σώζει ζωές στη Μεγάλη Βρετανία! (Ηχητικό)
-
26 Ιουνιου 2022, 13:21Κρήτη: Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο Γάλλο τουρίστα