Εικόνες μοναδικές από το χιονισμένο Ψηλορείτη (ΦΩΤΟ)
αγαπημένα σου στη Google
Πανέμορφες εικόνες από το χιονισμένο Λάκκο του Μυγερού και τον Αγκαθιά στον Ψηλορείτη κατέγραψε ο Θανάσης Κολοτούρος με την κάμερα του.
Καλός ορειβάτης και γνώστης των δυσκολιών των βουνών, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, ο Θανάσης ανέβηκε με την παρέα του αυτές τις ημέρες στον Ψηλορείτη, που επιτέλους ντύθηκε στα λευκά, και μας μεταφέρει εικόνες μοναδικές.

Το χιόνι πυκνό με τον ήλιο να λάμπει και να το κάνει να φαίνεται περισσότερο ως στολίδι που προσπαθεί να κρύψει τον άγριο και σκληροτράχηλο Ψηλορείτη, παρά ως καιρικό φαινόμενο.
Βέβαια ο Θανάσης έχει την εμπειρία της ορειβασίας σε χιόνι και δύσκολο πεδίο όπως αυτό του Ψηλορείτη οπότε δεν συστήνουμε ανάλογη εξόρμηση σε άτομα που δεν γνωρίζουν από χιονισμένα βουνά, τα οποία πάντα κρύβουν κινδύνους.








-
01 Ιουλιου 2026, 21:19Πολιτική καταδίκη για τον θάνατο της Βάγιας Νέστορα μετά την εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη -
01 Ιουλιου 2026, 11:28Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
01 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Προετοιμάζουν Εθνικό έγκλημα! Οι Τούρκοι σύντομα θα επιχειρήσουν στο πεδίο την «γαλάζια πατρίδα»! (podcast) -
01 Ιουλιου 2026, 13:46Βασίλης Λεβέντης: Πέθανε σε ηλικία 75 ετών -
02 Ιουλιου 2026, 10:25Την Παρασκευή το τελευταίο αντίο στον 60χρονο που έσβησε μετά από τροχαίο δυστύχημα στο Μεταξοχώρι – Η έκκληση της οικογένειας -
02 Ιουλιου 2026, 07:15Νικόλας Φαραντούρης: Απαράδεκτοι Μπίστης και Σιακαντάρης που χαρακτήρισαν μονομερή ενέργεια την πόντιση καλωδίου στην Κάσο! (podcast)
