Ελικόπτερο προσγειώθηκε ξαφνικά στη Χρυσή Ακτή Χανίων αποβιβάζοντας 4 άτομα-Έρευνα για το συμβάν

Ένα ελικόπτερο προσγειώθηκε ξαφνικά το Σάββατο στη Χρυσή Ακτή στα Χανιά προκαλώντας αναστάτωση σε όσους βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση, που δεν ήξεραν τι συμβαίνει.
Από το ελικόπτερο αποβιβάστηκαν 4 επιβάτες που κουβαλούσαν σάκους. Στη συνέχεια μπήκαν σε ένα βαν και απομακρύνθηκαν από το σημείο.
Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η οποία μπορεί να μην πρόλαβε το ελικόπτερο, εντόπισε όμως τους αποβιβασθέντες και έλαβε καταθέσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, οι επιβάτες ήταν συνολικά τέσσερις, με καταγωγή από τις ΗΠΑ, ενώ η εταιρία που παρείχε το ελικόπτερο είναι ελληνική.
Επρόκειτο για νοικιασμένο ιπτάμενο μέσο δηλαδή, με τους πολύ ευκατάστατους επιβάτες να έρχονται για παραθερισμό στην Κρήτη.
Εκείνο που εξετάζεται από τις αρχές, είναι αν η προσγείωση στη Χρυσή Ακτή παραβίασε ή όχι τους κανόνες εναέριας κυκλοφορίας.
-
07 Αυγουστου 2022, 11:42Ερχονται δύο πληρωμές 60 εκ. και 233 εκ. ευρώ για πετρέλαιο και Νέους Αγρότες
-
08 Αυγουστου 2022, 09:54Μεσαρά: Έπεσε ξύλο σε γλέντι στην πλατεία του χωριού!
-
07 Αυγουστου 2022, 15:39Τον βρήκαν νεκρό στο χωράφι του
-
08 Αυγουστου 2022, 09:27“Έφυγε” από τη ζωή η Νίκη Φλουρή
-
07 Αυγουστου 2022, 15:21Στο νοσοκομείο ένας άνδρας μετά από καβγά με γυναίκα
-
07 Αυγουστου 2022, 13:00Ιωάννα Παλιοσπύρου: Με μαγιό στην παραλία (φωτογραφίες)