ΕΛΜΕΠΑ: Στο στόχαστρο επιτηδείων, συνεργαζόμενοι φορείς -Τι ανακοίνωσε το Ίδρυμα
Θύματα ηλεκτρονικής απάτης έπεσαν πρόσφατα, άνθρωποι που εργάζονται σε φορείς, συνεργαζόμενους με το ΕΛΜΕΠΑ! Αυτό αποκαλύπτει με ανακοίνωση του το ίδιο το Πανεπιστήμιο, καλώντας τα στελέχη με τα οποία συνεργάζεται, να επιδείξουν τη δέουσα προσοχή.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
Με αφορμή πρόσφατα περιστατικά εξαπάτησης από επιτήδειους που επικαλούμενοι συμβάσεις συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο επιχειρούν να αποσπάσουν προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία, το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο εφιστά την προσοχή σε όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα που συνεργάζονται ή έχουν συνεργαστεί με τις υπηρεσίες του. Σε καμία περίπτωση οι υπάλληλοι του Πανεπιστημίου δεν θα ζητήσουν τη γνωστοποίηση απόρρητων προσωπικών ή τραπεζικών στοιχείων με ηλεκτρονικό μήνυμα, τηλεφωνική κλήση ή μέσω κάποιου συνδέσμου στο διαδίκτυο.
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
14 Απριλιου 2026, 18:10Ηράκλειο: Έριξαν μπογιές στο ιδιωτικό ΚΕΠ, ο ιδιοκτήτης του οποίου εμπλέκεται στο κύκλωμα εμπορίας ανθρώπων (Φωτο) -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων
