Ενημέρωση για την αναπτυξιακή πορεία του έργου φράγματος Καθαρού Κριτσάς στην Αντιπεριφέρεια Λασιθίου
Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου, Γιάννη Ανδρουλάκη με αντικείμενο την πορεία του έργου του φράγματος Καθαρού Κρι-τσάς, ενός έργου με ιδιαίτερη σημασία για την ενίσχυση των υδατικών πόρων και τη στήριξη της τοπικής ανάπτυξης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία της μελέτης του έργου, καθώς και για τα επιμέρους στάδια ωρίμανσης και υλοποίησής του, με έμφαση στις ενέργειες που απαιτούνται για την προώθησή του σε επόμενο επίπεδο.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κριτσάς, Γιώργος Σκύβαλος, καθώς και ο γεωλόγος – μελετητής, Μιχάλης Πουλτσίδης, οι οποίοι συνέβαλαν με τις επισημάνσεις και τις τεχνικές τους παρατηρήσεις στη διεξοδική συζήτηση που πραγματοποιήθηκε.
Ο Αντιπεριφερειάρχης υπογράμμισε τη σημασία του έργου για την ευρύτερη περιοχή, επι-σημαίνοντας ότι η διασφάλιση επαρκών υδατικών πόρων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη βιώσιμη ανάπτυξη, την ενίσχυση της αγροτικής παραγωγής και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.
Η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου συνεχίζει με συνέπεια να στηρίζει και να προωθεί έργα υποδομής που συμβάλλουν ουσιαστικά στην αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής.
-
05 Μαΐου 2026, 20:25Το προαναγγελθέν έγκλημα στην Αμμουδάρα: Από το θανατηφόρο τροχαίο του 2023, στην ενέδρα θανάτου και την ομολογία -
06 Μαΐου 2026, 15:37Θέμα Newshub.gr: Ανησυχία για πιθανή διασπορά του hantavirus εκτός του πλοίου MV Hondius -
05 Μαΐου 2026, 19:14Αμμουδάρα: Νεκρός από πυροβολισμούς ένας 20χρονος - Τι όπλισε το χέρι του δράστη -
06 Μαΐου 2026, 09:55Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
07 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Ντυμένος στα λευκά ο 21χρονος Νικήστρατος στο τελευταίο αντίο -
06 Μαΐου 2026, 07:00Εκτέλεση 20χρονου στην Αμμουδάρα: Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος εγκληματος
