Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Ένιωσε έντονη αδιαθέσια στο πλοίο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
αγαπημένα σου στη Google
Έντονη ήταν η κινητοποίηση των αρχών σήμερα το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου εξαιτίας ενός επιβάτη πλοίου που ένιωσε αδιαθεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newshub.gr όλα συνέβησαν όταν ένας 44χρονος την ώρα που βρισκόταν στο πλοίο «ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ» μετά τον απόπλου του πλοίου προς Σέριφο και Πειραιά αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Αμέσως ενημερώθηκε το λιμεναρχείο Ηρακλείου που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.
Το πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι του Ηρακλείου όπου ο 44χρονος παρελήφθη από τους διασώστες του ασθενοφόρου και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για την παροχή ιατρικής περίθαλψης.
Κάντε μας follow:
-
12 Ιουνιου 2026, 13:45Αίτημα παράτασης των προθεσμιών ολοκλήρωσης των προγραμμάτων “Εξοικονομώ” τη στιγμή που οι σεισμόπληκτοι μιλάνε για... μπάχαλο -
11 Ιουνιου 2026, 15:45Το λεωφορειακό "χάος" στο κέντρο του Ηρακλείου τους καλοκαιρινούς μήνες και η λύση που θα το περιορίσει (Φωτο & Βίντεο) -
12 Ιουνιου 2026, 10:25Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
11 Ιουνιου 2026, 11:10Τάσος Τσιπλάκος: Η Τουρκία μας παίζει προπαγανδιστικά παιχνίδια με τον νόμο της «Γαλάζιας Πατρίδας»! (podcast) -
11 Ιουνιου 2026, 22:09Λήγει την Δευτέρα η προθεσμία για τα ακαθάριστα οικόπεδα, λιγότερες από πέρυσι οι δηλώσεις -
12 Ιουνιου 2026, 07:15Χρήστος Αρμ. Γκέζος: Το αλβανικό κράτος έχει σε ομηρία όλους τους πολίτες και τις περιουσίες τους! (podcast)
