Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου: Πλήθος κόσμου στην εκδήλωση για τις προκλήσεις της νέας γενιάς νομικών
αγαπημένα σου στη Google
Με επιτυχία και με συμμετοχή πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου (Ε.Α.Ν.Δ.Η.) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης την Τετάρτη 06.11.2024 στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου.

Το θέμα της εκδήλωσης αφορούσε τις προκλήσεις της νέας γενιάς Δικηγόρων και συμμετείχαν:
Ο κ. Κωνσταντίνος Κεφαλογιάννης, Βουλευτής Ηρακλείου, η κα. Θεοδώρα Κουτεντάκη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος στον τομέα Νέας Γενιάς και Νεανικής Επιχειρηματικότητας της Περιφέρειας Κρήτης, ο κ. Φραγκίσκος Λαμπρινός, Δικηγόρος και ο κ. Στυλιανός Βούκουνας, Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Αθηνών.

Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους του Περιφερειάρχη Κρήτης ο κ. Νικόλαος Σκουλάς, Αντιπεριφερειάρχης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κρήτης, εκ μέρους του Δημάρχου Ηρακλείου ο κ. Παντελής Ρυακιωτάκης, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ηρακλείου και ο κ. Νικόλαος Λογοθέτης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.
Την εκδήλωση συντόνιζε ο κ. Παναγιώτης Πρινιωτάκης, Πρόεδρος της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ηρακλείου.
-
25 Ιουνιου 2026, 15:12Πυρκαγιά στον αύλειο χώρο εργοστασίου στον Άγιο Ιωάννη Χωστό-Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής-Μήνυμα από 112-Σηκώθηκε ελικόπτερο (Φωτο και Βίντεο) -
24 Ιουνιου 2026, 19:45Διδάκτορας της Θεολογικής Σχολής του ΕΚΠΑ ορκίστηκε ο Αρχιμανδρίτης του Οικουμενικού θρόνου Μελχισεδέκ Αμπελικάκης -
25 Ιουνιου 2026, 08:24Τι ώρα θα ανακοινωθούν σήμερα οι βαθμοί των Πανελληνίων 2026 -
25 Ιουνιου 2026, 11:10Έκτακτο επίδομα 150 ευρώ ανά παιδί: Θέμα ημερών η καταβολή - Σε ποιους θα πιστωθεί τον Αύγουστο -
25 Ιουνιου 2026, 07:06Εκτός αγοράς οι συνεταιριστικές οργανώσεις λόγω των χρεών - Tι λέει στο newshub.gr το στέλεχος της ΕΘΕΑΣ Χρήστος Γιαννακάκης -
24 Ιουνιου 2026, 20:32Κερατέα: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου μετά από τροχαίο στη Λεωφόρο Λαυρίου
