«Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα» από την Περιφέρεια
Πρόσκληση συμμετοχής στο «Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα», που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Κρήτης και υλοποιεί σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης
Έναρξη εγγραφών : 28 Ιουνίου 2021
Η Περιφέρεια Κρήτης και το Πανεπιστήμιο Κρήτης ξεκινούν την υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος, μεγάλης κλίμακος, με τίτλο «Επιμορφωτικό Πρόγραμμα για τη σύνδεση Πρωτογενούς και Τουριστικού Τομέα», το οποίο σχεδιάστηκε με βάση τα δεδομένα της Διάγνωσης Αναγκών του Περιφερειακού Μηχανισμού Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας στην Κρήτη. Στην υλοποίηση του Επιμορφωτικού Προγράμματος θα συμβάλει η Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης.
Όπως χαρακτηριστικά τονίζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης,«Το επιμορφωτικό πρόγραμμα που υλοποιεί η Περιφέρεια Κρήτης και συνδέει τον Πρωτογενή με τον Τουριστικό τομέα είναι το πρώτο σε μια σειρά στοχευμένων πολιτικών που σχεδιάζουμε, αξιοποιώντας τα ευρήματα του Περιφερειακού Μηχανισμού Παρακολούθησης της Αγοράς Εργασίας στην Κρήτη. Ενδυναμώνουμε και στηρίζουμε τους δύο παραγωγικούς τομείς της τοπικής οικονομίας, βελτιώνοντας την κατάρτιση των εργαζομένων τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην οικονομική τους ανάπτυξη.»
Η συμμετοχή στο Επιμορφωτικό Πρόγραμμα είναι δωρεάν, καθώς χρηματοδοτείται εξ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Κρήτης.
-
14 Νοεμβριου 2025, 19:35Σπ. Μαρτίκας για τον επιχειρηματία με τις απάτες των 1,3 εκ. ευρώ: Έφαγε 250.000 από τον Παντελή Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε -
15 Νοεμβριου 2025, 08:23Τραγωδία στο Καβούσι: Νεκρός 62χρονος την ώρα που μάζευε ελιές -
16 Νοεμβριου 2025, 08:31Βορίζια: Νέο βίντεο από την έκρηξη στο σπίτι και το ύποπτο λευκό όχημα (βίντεο) -
15 Νοεμβριου 2025, 08:20Κρήτη: Ανοιξιάτικος ο καιρός το Σαββατοκύριακο - Πότε έρχεται το νέο κύμα βροχοπτώσεων -
15 Νοεμβριου 2025, 10:56Ηράκλειο: Στο πένθος η εκπαιδευτική κοινότητα - Καθηγητής ο 62χρονος που "έφυγε" στο λιόφυτο -
14 Νοεμβριου 2025, 19:05ΟΠΕΚΕΠΕ: 14 προφυλακιστέοι για εγκληματική οργάνωση-Στους 40 οι κατηγορούμενοι
