Εργασίες επισκευής από σήμερα της γέφυρας στην κάτω διάβαση του ΒΟΑΚ - Πως θα κινούνται τα οχήματα
αγαπημένα σου στη Google
Στα πλαίσια εκτέλεσης του έργου «επισκευή βλαβών στις γέφυρες του ΒΟΑΚ Π.Ε. Ηρακλείου-Ρεθύμνου» από σημερα στις 8:00 π.μ., θα ξεκινήσουν εργασίες επισκευής της γέφυρας στην κάτω διάβαση του ΒΟΑΚ στο ύψος της επαρχιακής οδού Καρτερός - Επισκοπή.
Οι εργασίες επισκευής της γέφυρας θα πραγματοποιηθούν σε δυο φάσεις. Κατά την Α’ φάση θα αποκλειστεί η δυτική λωρίδα της γέφυρας ενώ κατά τη Β’ φάση η ανατολική λωρίδα.
Τα οχήματα από Επισκοπή θα εκτρέπονται στο ύψος της γέφυρας διαμέσου του νότιου παράπλευρου του ΒΟΑΚ και θα επιλέγουν την επόμενη κάτω διάβαση (Γέφυρα ΤΟΜΠΡΟΥΚ – ΚΤΕΟ) προκειμένου να κατευθυνθούν προς Καρτερό / Ηράκλειο ή Αρίνα.
Παράλληλα τα οχήματα με κατεύθυνση από Καρτερό προς Επισκοπή θα συνεχίσουν να διέρχονται από την κάτω διάβαση και από το ρεύμα που θα μένει ανοικτό σε κάθε φάση.
Οι ρυθμίσεις θα διαρκέσουν για διάστημα περίπου δύο εβδομάδων.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να τηρούν την εγκεκριμένη εργοταξιακή σήμανση.
-
20 Οκτωβριου 2026, 07:05Απονομή Δικαιοσύνης στο Ηράκλειο: Τα προβλήματα, οι καθυστερήσεις και οι προοπτικές-Ο Πρωτοδίκης Αργύρης Κατσαμάνης στο Newshub.gr (Μέρος Α) -
20 Οκτωβριου 2026, 09:15Κωνσταντίνος Χολέβας: Παύλος Μελάς - Ένα παλληκάρι με ιδανικά! (podcast) -
20 Οκτωβριου 2026, 07:00Κρήτη: Ερχονται ως το τέλος του έτους πληρωμές των ΟΕΦ για τους Συνεταιρισμούς και τις Ομάδες παραγωγών -
20 Οκτωβριου 2026, 13:11Οροπέδιο Λασιθίου: Αρνήθηκαν να υποβάλλουν δηλώσεις στον ΕΛΓΑ και διεκδικούν οριζόντιες αποζημιώσεις μέσα από τεχνητή λύση! -
20 Οκτωβριου 2026, 07:11Μεγάλη απεργία την Τετάρτη: Κλείνουν τα σχολεία - Εκπαιδευτικοί, μαθητές και φοιτητές στους δρόμους -
21 Οκτωβριου 2026, 18:00Θρήνος για τον 22χρονο Βαγγέλη που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο - Την Πέμπτη το τελευταίο «αντίο»
