Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: Έπεσαν σοβάδες από ύψος πολλών μέτρων - Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα
αγαπημένα σου στη Google
Σοβάδες έπεσαν από το κτίριο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου το πρωί της Τρίτης, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε περαστικούς και εργαζόμενους, χωρίς ευτυχώς να σημειωθεί τραυματισμός.
«Το κτίριο βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση», τονίζει ο πρόεδρος του ΕΚΗ, Στέλιος Βοργιάς. «Μιλάμε για πτώση σοβάδων από ύψος άνω των 15 μέτρων. Ευτυχώς, κανείς δεν τραυματίστηκε».
Όπως έγινε γνωστό, δύο γυναίκες και τα παιδιά γλίτωσαν από θαύμα αφού οι σοβάδες έπεσαν σε πολύ κοντινή απόσταση από εκείνες.
Παρά τα σχέδια ενεργειακής αναβάθμισης μέσω ΕΣΠΑ, το έργο παραμένει στάσιμο, ενώ κομμάτια μαρμάρων κρέμονται επικίνδυνα στην πίσω πλευρά του κτιρίου. Το ΕΚΗ ζητά άμεση αυτοψία και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στις αρχές για την προστασία ανθρώπινων ζωών.
Ο κ. Βοργιάς δεν αποκλείεται να απευθυνθεί στην Πολεοδομία Ηρακλείου καταβάλλοντας αίτημα - πρόταση για καταγραφή των προβλημάτων του κτιρίου, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη και η αποστολή εξώδικου και αναφορά του ζητήματος στον Εισαγγελέα Ηρακλείου.
-
01 Ιουνιου 2026, 13:24Hράκλειο: Θρήνος για τον 21χρονο Φοίβο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή -
02 Ιουνιου 2026, 11:25Η αμιβανταμάμπη εξαφάνισε πλήρως καρκινικούς όγκους σε ασθενείς- «Πρωτοφανή αποτελέσματα» λένε οι ειδικοί -
02 Ιουνιου 2026, 13:45Ηράκλειο: Ο Αντώνης Σαμαράς ανοίγει τον κύκλο εκδηλώσεων του «ΝΟΗΜΑ - ΚΡΗΤΗ» -
01 Ιουνιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Η Κυβέρνηση έτοιμη να πετάξει πετσέτα στο … ρίνγκ! Ο λαός σε επαγρύπνηση και εγρήγορση για τα εθνικά μας! (podcast) -
01 Ιουνιου 2026, 16:40Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Χτυπούσε την 39χρονη με τη ζώνη, σοκάρουν οι μαρτυρίες γειτόνων -Όσα υποστήριξε ο δράστης -
01 Ιουνιου 2026, 08:40Δολοφονία στην Καλαμάτα: 41χρονος σκότωσε τη σύζυγό του
