Εθελοντική αιμοδοσία στο Δημαρχείο Χανίων για καλό σκοπό
αγαπημένα σου στη Google
Με αφορμή την 15η Φεβρουαρίου 2026, Παγκόσμια Ημέρα Καρκίνος στα παιδιά , όπως καθιερώθηκε με απόφαση της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO), οι γονείς της κλινικής Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων ΠαΓΝΗ ,η 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, το Εθελοντικό Σωματείο «Η Παρέα της Αγάπης», η Κλινική Αιματολογίας Ογκολογίας Παιδιών και Εφήβων ΠαΓΝΗ, ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας» διοργανώνουν το Σάββατο 07 Μαρτίου 2026 εθελοντική αιμοδοσία, για 4η συνεχή χρονιά στα Χανιά, υπό την αιγίδα του Δήμου Χανιών.
Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί κατά τις ώρες 10.00 π.μ.- 14.00 μ.μ στο χώρο του Δημαρχείου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος», με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινότητας, την αναγνώριση των δυσκολιών των παιδιών και των οικογενειών τους που βιώνουν τις επιπτώσεις της νόσου, την κάλυψη των αναγκών σε αίμα, αιμοπετάλια και ανεύρεση δοτών μυελού των οστών.
-
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης -
31 Μαΐου 2026, 08:24Ηράκλειο: Συναγερμός με το "καλημέρα" στην Πυροσβεστική λόγω φωτιάς σε απόσταση αναπνοής από επιχείρηση αρτοποιείου (φωτο+ βιντεο) -
30 Μαΐου 2026, 21:10Κρήτη: Το γύρο της Ελλάδας κάνει η προσπέραση του... θανάτου στο ΒΟΑΚ (Βίντεο) -
30 Μαΐου 2026, 21:47Πρόγραμμα Ανακαινίζω: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως 95% για αναβάθμιση κατοικίας -
01 Ιουνιου 2026, 13:24Hράκλειο: Θρήνος για τον 21χρονο Φοίβο που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή
