Φραγκίσκος Παρασύρης: « Η αλήθεια για το ακριβό ηλεκτρικό ρεύμα» (βίντεο)
αγαπημένα σου στη Google
Την αλήθεια για τα ακριβά τιμολόγια ρεύματος, αποκαλύπτει σε video που αναρτήθηκε στα social media, ο Φραγκίσκος Παρασύρης, Βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Ενέργειας.
Όπως, άλλωστε, έχει επισημανθεί από τον Τομέα Ενέργειας η εφαρμογή των χρωματιστών τιμολογίων ηλεκτρικού ρεύματος, αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά ότι «ο θησαυρός ήταν άνθρακας, απλά τώρα είναι χρωματιστός».
Όπως δηλώνει ο Φραγκίσκος Παρασύρης «έστησαν, όπως όπως, το πείραμα με τα χρωματιστά τιμολόγια και από τότε στέλνουν τον λογαριασμό σε εκατομμύρια καταναλωτές. Ένας μόνιμος βραχνάς για νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Πέρασε η ενεργειακή κρίση και ακόμη πληρώνουμε πανάκριβο ηλεκτρικό ρεύμα.
Γιατί συμβαίνει αυτό; Συμβαίνει γιατί το 2024 η ελληνική κυβέρνηση αποφάσισε να μεταφέρει όλους τους καταναλωτές στο πράσινο τιμολόγιο.
Και ενώ ο ίδιος ο Π.Θ. υπόσχονταν χαμηλότερες τιμές. Σήμερα, 3,2 εκατομμύρια καταναλωτές βρίσκονται εγκλωβισμένοι στις υψηλές τιμές του πράσινου τιμολογίου της ΔΕΗ.
Το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε τροπολογία στη Βουλή, πέρυσι, έτσι ώστε να μπορέσει να γίνει η αυτόματα μετάβαση των 3,2 εκατομμυρίων καταναλωτών στο μπλε σταθερό τιμολόγιο. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όμως το ΑΠΕΡΡΙΨΕ.
Το απέρριψε γιατί πολύ απλά θέλει να κάνει πλάτες τη ΔΕΗ η οποία θα κλείσει με 2 δισεκατομμύρια λειτουργικά ΚΕΡΔΗ για το 2025.
Και όλα αυτά πάνω στον κόπο και τον ιδρώτα των Ελλήνων καταναλωτών!»
Το βίντεο όπως αναρτήθηκε
-
07 Οκτωβριου 2026, 09:30Έντονη διαμαρτυρία από το Δήμο Χερσονήσου για το κυκλοφοριακό χάος στον ΒΟΑΚ στο τμήμα Καστερός-Γούρνες -
07 Οκτωβριου 2026, 10:30Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
07 Οκτωβριου 2026, 08:10Γιάννης Μπασιάς: Γιατί η ενεργειακή ανελαστικότητα είναι το εμπόδιο στη πτώση τιμών ενέργειας! Τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα! (podcast) -
08 Οκτωβριου 2026, 15:35Ηράκλειο: Δυναμική απάντηση μέσω της Δικαιοσύνης για τους κατοίκους, μετά τις δηλώσεις Πλεύρη για τη Δομή -
07 Οκτωβριου 2026, 07:00Οροπέδιο Λασιθίου: Πάνω από 20.000 τόνοι πατάτας θάφτηκαν στα νερά - Περισσότερα από 20 εκ. ευρώ εκτιμάται η ζημιά -
08 Οκτωβριου 2026, 07:06Προσφυγικό: Απολογούνται σήμερα για τη μεταφορά μεταναστών από τη Λιβύη στην Κρήτη
