Για την κολπική μαρμαρυγή οι επόμενες «Συναντήσεις Καρδιάς» στην Αγιά Τριάδα στις 18 Ιουνίου

Η κολπική μαρμαρυγή είναι το θέμα της ομιλίας που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του κύκλου ομιλιών «Συναντήσεις Καρδιάς» στο Πνευματικό και Νεανικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας την Τετάρτη 18 Μαΐου στις 18:00.
Για το θέμα θα μιλήσουν ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Λευτέρης Καλλέργης και η ειδικευόμενη καρδιολόγος της Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Βασιλική Παπακώστα. Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Διευθυντής Καρδιολογικής Κλινικής ΠΑΓΝΗ Καθηγητής Μανόλης Σημαντηράκης.
Υπενθυμίζεται ότι στις «Συναντήσεις Καρδιάς» που έχουν ως στόχο την πρόληψη και την ενημέρωση του κοινού γύρω από τα καρδιολογικά προβλήματα, διακεκριμένοι καρδιολόγοι προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες για την πρόληψη αλλά και για την καλύτερη αντιμετώπιση των καρδιολογικών νοσημάτων τα οποία αποτελούν την πρώτη αιτία θανάτου. Οι ομιλίες, με ελεύθερη συμμετοχή για το κοινό, θα πραγματοποιούνται μία φορά το μήνα εκ περιτροπής στο κέντρο του Ηρακλείου και στην περιφέρεια της πόλης.
-
13 Ιουνιου 2025, 20:06Εφετείο Αν. Κρήτης: Τέλος εποχής για την Λασιθιώτισσα πρόεδρο, η νέα προϊσταμένη και οι προαγωγές
-
15 Ιουνιου 2025, 14:25Πένθος για την Άννα Μανουκάκη- Μεταξάκη, που έχασε πρόωρα το γιο της
-
14 Ιουνιου 2025, 16:17Θέμα newshub.gr: Εγκλωβισμένοι στην Αίγυπτο και υπό καθεστώς φόβου οι ακτιβιστές - Συγκλονίζουν όσα περιγράφει o Μπάμπης Συμεωνίδης
-
15 Ιουνιου 2025, 07:15Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής: Η «ακτινογραφία» ενός εμβληματικού έργου - Ο Πρόεδρος και CEO του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης στο newshub.gr (podcast)
-
13 Ιουνιου 2025, 19:47Ηράκλειο: Ραγδαίες εξελίξεις μετά τη βόμβα της απένταξης του Πολιτιστικού κέντρου
-
14 Ιουνιου 2025, 14:32Ηράκλειο: Βρετανίδα τουρίστρια διασωληνωμένη με «νόσο των λεγεωνάριων» στο Βενιζέλειο