Κρήτη
Hράκλειο: Έκανε καταγγελία μέσω social media για κακοποίηση, αλλά το... πήρε πίσω
Μια υπόθεση από αυτές που δεν έχουμε... συνηθίσει σε τοπικό επίπεδο, καταγράφηκε στο Ηράκλειο.
Συμφωνα με τις πληροφορίες μια γυναικα, ηλικίας 27 ετών, προχώρησε την περασμένη Δευτέρα σε καταγγελία μέσω της πλατφόρμας δικτύωσης του TikTok σε καταγγελία για κακοποίηση από το συντροφο της, με τον οποίο έχει διαφορά ηλικίας περίπου 37 χρόνια.
Η live μετάδοση που πραγματοποίηθηκε από την ίδια, έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς του Α.Τ. Μαλεβιζίου, που επενέβησαν, με αποτέλεσμα ο 64χρονος συντροφος της να συλληφθεί.
Οπως αποδείχθηκε όμως η 27χρονη γυναικα έλεγε ψέμματα, σε σχέση με όσα περιέγραψε κατα τη «ζωντανή» μετάδοση της.
Κάντε μας follow:
-
21 Απριλιου 2026, 22:00Ηράκλειο: Το απρόοπτο με τη γυναίκα στο αναπηρικό αμαξίδιο και η άμεση αντίδραση τουριστών και οδηγού mini bus -
21 Απριλιου 2026, 15:24Νέα μέτρα στήριξης ανακοινώνονται αύριο από τον Μητσοτάκη μετά το «υπερπλεόνασμα» από ΕΛΣΤΑΤ -
21 Απριλιου 2026, 10:45Δημήτρης Βεριώνης: Θάνατοι στη χούντα, τα γνωστά και άγνωστα θύματα 1967-1974 (podcast) -
21 Απριλιου 2026, 12:17Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στη μητέρα του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού που συγκίνησε με τον επικήδειο του (Φωτο) -
21 Απριλιου 2026, 20:55Ηράκλειο-Τραγωδία: Γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη -
21 Απριλιου 2026, 07:15Κώστας Λουκόπουλος: Το MAGA εναντιώνεται στον Τραμπ και λόγω τιμής γαλονιού - Η σχέση μας με τη Γαλλία ενισχύει την αρχιτεκτονική εξισορρόπηση στην περιοχή του Αιγαίου! (podcast)
