Η Ανάπτυξη Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου για το Παγκρήτιο Στάδιο - Νέες «βολές» κατά της ΕΠΟ

Συνέχεια στην κόντρα με την ΕΠΟ δίνει η Ανάπτυξη Αθλητισμού Δήμου Ηρακλείου, η οποία με ανακοινωση της εξαπέλυσε νέες «βολές» κατά της ΕΠΟ.
Οπως σημειώνει το αθλητικό γεγονός του νικηφόρου αγώνα ποδοσφαίρου της Εθνικής Ελλάδος με την Εθνική Σλοβακίας στο Παγκρήτιο Στάδιο (7/6/2025) δυστυχώς επισκιάστηκε από την εικόνα των σκονισμένων καθισμάτων των κερκίδων που δεν είχαν καθαριστεί από τον ανάδοχο στον οποίο η διοργανώτρια ΕΠΟ ανέθεσε το έργο σύμφωνα με τις συμβατικές υποχρεώσεις της (αρ. 2.1.4 του συμφωνητικού μεταξύ ΕΠΟ και ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, το οποίο αναφέρει ότι η ΕΠΟ αναλαμβάνει την «Καθαριότητα του Σταδίου στο σύνολο των υποδομών (κερκίδες, εσωτερικούς χώρους, περιβάλλοντα χώρο) πριν, κατά την διάρκεια, μετά τους αγώνες και μετά τον τελευταίο αγώνα»).
«Διαπιστώνοντας ότι ακόμα και κατόπιν τούτου, και ενόψει του επόμενου αγώνα, ο ανάδοχος στον οποίο η ΕΠΟ έχει αναθέσει τον καθαρισμό εξακολουθεί να μην ανταποκρίνεται, η ΑΑΗ του Δήμου Ηρακλείου ανέλαβε την πρωτοβουλία να αποτρέψει την επανάληψη της απαράδεκτης κατάστασης του πρώτου αγώνα. Ξεκινήσαμε με δικά μας μέσα και συνεργεία τον καθαρισμό των κερκίδων από το πρωί της Κυριακής, 8/6/2025. Καλούμε εκ νέου τους διοργανωτές να κινητοποιηθούν, εκπληρώνοντας, έστω εκ των υστέρων, συμβατικές υποχρεώσεις τους.
Η ΑΑΗ και ο Δήμος Ηρακλείου επιθυμούν την αγαστή συνεργασία με την ΕΠΟ, η οποία προϋποθέτει την τήρηση των συμπεφωνημένων. Η πρωτοβουλία που αναλάβαμε πέραν των συμβατικών μας υποχρεώσεων για τον καθαρισμό των κερκίδων δεν σημαίνει παραίτηση από τα νόμιμα δικαιώματά μας.
Προσβλέπουμε στην ανταπόκριση της διοργανώτριας Αρχής, αλλά αν αυτό δεν συμβεί, θα πραγματοποιήσουμε τον καθαρισμό των κερκίδων στο σύνολό του. Στόχος μας, είμαστε βέβαιοι κοινός με την ΕΠΟ, είναι ο αγώνας της Εθνικής μας Ομάδας την ερχόμενη Τρίτη να αφήσει μόνο θετικές εντυπώσεις στους χιλιάδες φιλάθλους που θα βρεθούν ξανά στο Παγκρήτιο Στάδιο», καταλήγει η σχετική ανακοινωση.
Διαβάστε επισης:
Βολή στο κέντρο... της Δευτέρας: Η ντροπή της σκόνης!
Παγκρήτιο Στάδιο: Απαράδεκτες εικόνες στις κερκίδες, στον φιλικό αγώνα Ελλάδας–Σλοβακίας (φωτο)
Διαβάστε επισης:
Παγκρήτιο Στάδιο: Απαράδεκτες εικόνες στις κερκίδες, στον φιλικό αγώνα Ελλάδας–Σλοβακίας (φωτο)
-
15 Ιουνιου 2025, 22:20Μεσαρά: Στο πένθος για τον 51χρονο που κατέρρευσε στο λιμάνι του Ηρακλείου
-
15 Ιουνιου 2025, 14:25Πένθος για την Άννα Μανουκάκη- Μεταξάκη, που έχασε πρόωρα το γιο της
-
15 Ιουνιου 2025, 18:00Τροχαίο στο ΒΟΑΚ λίγο πριν την έξοδο για Νέα Αλικαρνασσό-Σημειωτόν η κίνηση των οχημάτων (Φωτο)
-
15 Ιουνιου 2025, 07:15Ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Αττικής: Η «ακτινογραφία» ενός εμβληματικού έργου - Ο Πρόεδρος και CEO του ΑΔΜΗΕ Μ. Μανουσάκης στο newshub.gr (podcast)
-
15 Ιουνιου 2025, 14:55Πένθος στο Ηράκλειο και το ΠΑΣΟΚ- Πέθανε ο πρώην βουλευτής Μάνος Φραγκιαδουλάκης
-
16 Ιουνιου 2025, 07:00Κρήτη: Οχήματα αντίκες και ελλιπές προσωπικό τα μεγάλα «αγκάθια» της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας