Η Κρήτη κερδίζει το ενδιαφέρον των Βρετανών – Άνοδος 44% στις αναζητήσεις
αγαπημένα σου στη Google
Οι αναζητήσεις που γίνονται για ταξιδιωτικούς προορισμούς αποτελούν μια τάση που δείχνει ποια είναι τα μέρη που θα προτιμήσουν οι τουρίστες το καλοκαίρι.
Η Έκθεση Ταξιδιωτικών Τάσεων 2025 της British Airways αναδεικνύει κάθε χρόνο τα «ανερχόμενα αστέρια» των ταξιδιωτικών προορισμών και για το 2025 βρίσκονται και δύο ελληνικά νησιά.
Στο Νο 3 της σχετικής κατάταξης είναι η Κρήτη, η οποία έχει παρουσιάσει αύξηση 44% στις αναζητήσεις για πακέτα διακοπών στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας. Η Κρήτη φαίνεται πως θα αποτελέσει δημοφιλή προορισμό για τους Βρετανούς και όχι μόνο τουρίστες το καλοκαίρι που έρχεται.
Στην έβδομη θέση βρίσκεται η Κως, η οποία αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Βρετανών τουριστών εδώ και πολλά χρόνια.
Στην κορυφή βρίσκεται το Agadir, μια από τις μεγάλες πόλεις του Μαρόκου, η οποία σημείωσε τεράστια αύξηση (308%) στις αναζητήσεις για πακέτα διακοπών στο ba.com. Το Άμπου Ντάμπι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα βρίσκεται στη δεύτερη θέση, με αύξηση στις αναζητήσεις κατά 94%.
Οι προορισμοί της British Airways είναι οι εξής:
- Αγκαντίρ
- Άμπου Ντάμπι
- Κρήτη
- Κο Σαμούι
- Γιβραλτάρ
- Νάσβιλ
- Κως
- Κατάρ
-
17 Σεπτεμβριου 2026, 18:38Καραλής: Πιο ψηλά από ποτέ ο Μανόλο, στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης -
17 Σεπτεμβριου 2026, 22:27Ολλανδία: Βρέθηκε απόκομμα 1.700 ετών από την «Οδύσσεια» μέσα σε βιβλίο -
18 Σεπτεμβριου 2026, 17:00Τι είπε ο Μητροπολίτης Ανδρέας Νανάκης για την κηδεία Μαζωνάκη και προκάλεσε αίσθηση και θετικά σχόλια -
18 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Τα παράπονα σας στην κυβέρνηση» - Η Περιφέρεια Κρήτης δέχεται όλα τα παράπονα για τα έργα στον ΒΟΑΚ αλλά δεν έχει καμία αρμοδιότητα και ευθύνη! -
17 Σεπτεμβριου 2026, 13:02Κρήτη: Έβρεξε, αλλά πόσο νερό έφτασε πραγματικά στις καλλιέργειες; -
17 Σεπτεμβριου 2026, 10:10Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Ασπίδα του Αχιλλέα - «πηγαίοι» μύθοι, κρίσιμες αλήθειες και η Άμυνα σε νέα εποχή! (podcast)
