Η Πρέσβης του Καναδά στο Βενιζέλειο για τον 49χρονο Ελληνοκαναδό που χτυπήθηκε από παρέα Κρητικών
αγαπημένα σου στη Google
Τον 49χρονο ελληνοκαναδό που τραυματίστηκε από χτυπήματα που δέχθηκε από ομάδα 4 νεαρών κρητικών επισκέφθηκε στο Βενιζέλειο όπου νοσηλεύεται η Πρέσβης του Καναδά Καρίν Άσελιν, ώστε να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.
Ο 49χρονος χτυπήθηκε στο κεφάλι και παραμένει για 7η ημέρα στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται μέρα με την ημέρα και σύντομα θα λάβει εξιτήριο.
Να θυμίσουμε πως οι δυο από τους 4 Κρητικούς που επιτέθηκαν στην οικογένεια των τουριστών έχουν ταυτοποιηθεί από την ΕΛΑΣ. Πρόκειται για έναν άνδρα από το Γάζι κι έναν από το Μυλοπόταμο.
Οι 4 άνδρες επιτέθηκαν στην οικογένεια του 49χρονου ουσιαστικά χωρίς λόγο με αφορμή μια παρεξήγηση σε μπαρ επί της οδού Μιλάτου στο Ηράκλειο.
Ο ένας εξ αυτών έκαψε τον 49χρονο με το τσιγάρο του κι όταν εκείνος ευγενικά του έκανε παρατήρηση η παρέα εξαγριώθηκε κι άρχισε να χτυπά την οικογένεια.
-
29 Μαΐου 2026, 22:12Χανιά: Βαρύ πένθος για τον ξαφνικό χαμό του Μανόλη Βαρουξάκη -
31 Μαΐου 2026, 11:58Αργία Αγίου Πνεύματος: Τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες, σχολεία και φροντιστήρια κλειστά – Ανοιχτά τα περισσότερα καταστήματα - σούπερ μάρκετ -
30 Μαΐου 2026, 09:30Πένθος για την Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη-Έφυγε από τη ζωή η μητέρα της Μαρίκα -
30 Μαΐου 2026, 08:40Αποκαλύψεις για το άγριο έγκλημα στη Μεσσαρά με θύμα τον πρόεδρο της κοινότητας Απεσωκαρίου-"Κλίμα «τρομοκρατίας" -
30 Μαΐου 2026, 07:15Γιάννης Πρεκατσουνάκης: Η Μάχη του Ηρακλείου 20-29 Μαΐου 1941 (podcast) -
31 Μαΐου 2026, 07:10Η μάχη του Ηρακλείου (20-29 Μαΐου 1941): Η πιο άγνωστη σελίδα της Μάχης της Κρήτης
