Κρήτη
Ηράκλειο: 45χρονος άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει - Πως τον απέτρεψαν
Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε μία ακόμα αυτοχειρία στην Κρήτη και συγκεκριμένα σε περιοχή του δήμου Μαλεβιζίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο 45χρονος ημεδαπός κατανάλωσε περίπου 40 χάπια σε συνδυασμό με μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να τερματίσει τη ζωή του.
Άνδρες της αστυνομίας που ειδοποιήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο βρήκαν δίπλα στον άνδρα τα κουτιά των χαπιών όπως και τα μπουκάλια αλκοόλ που είχε καταναλώσει.
Ωστόσο ο ίδιος νωρίτερα φαίνεται πως είχε γράψει επιστολή στην οποία εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη αυτή.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο τραπέζι της κουζίνας ιδιόχειρο σημείωμα του 45χρονου μέσα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους της απόφάσης του.
Κάντε μας follow:
-
21 Απριλιου 2026, 22:00Ηράκλειο: Το απρόοπτο με τη γυναίκα στο αναπηρικό αμαξίδιο και η άμεση αντίδραση τουριστών και οδηγού mini bus -
21 Απριλιου 2026, 15:24Νέα μέτρα στήριξης ανακοινώνονται αύριο από τον Μητσοτάκη μετά το «υπερπλεόνασμα» από ΕΛΣΤΑΤ -
21 Απριλιου 2026, 10:45Δημήτρης Βεριώνης: Θάνατοι στη χούντα, τα γνωστά και άγνωστα θύματα 1967-1974 (podcast) -
21 Απριλιου 2026, 12:17Ηράκλειο: Τελευταίο αντίο στη μητέρα του Δημάρχου Αλέξη Καλοκαιρινού που συγκίνησε με τον επικήδειο του (Φωτο) -
21 Απριλιου 2026, 20:55Ηράκλειο-Τραγωδία: Γυναίκα εντοπίστηκε απαγχονισμένη -
21 Απριλιου 2026, 07:15Κώστας Λουκόπουλος: Το MAGA εναντιώνεται στον Τραμπ και λόγω τιμής γαλονιού - Η σχέση μας με τη Γαλλία ενισχύει την αρχιτεκτονική εξισορρόπηση στην περιοχή του Αιγαίου! (podcast)
