Ηράκλειο: Άνοιξε η αυλαία στη δίκη για τις "ματωμένες κουρές" στο Λασίθι με θύμα τον 36χρονο Γιώργο
αγαπημένα σου στη Google
Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 30/9, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, η εκδίκαση της υπόθεσης θανάτου του 36χρονου Γιώργου Νταγιάκου, ο οποίος είχε βρει τραγικό τέλος κατά τη διάρκεια γλεντιού μετά από κουρές προβάτων, στο Οροπέδιο Καθαρού, στο Λασίθι, στις αρχές Ιουλίου του 2024.
Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθεται ο 33χρονος μπατζανάκης (και φίλος) του θύματος, ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα τον 36χρονο Γιώργο με μια σφαίρα την ώρα που έριχνε μπαλοθιές, ευρισκόμενος σε κατάσταση μέθης.
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε νωρίτερα με τις καταθέσεις της χήρας του 36χρονου πατέρα ενός μικρού παιδιού, αλλά και τους χαροκαμένους γονείς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα, η Έδρα θα διακόψει τη συνεδρίαση η οποία θα συνεχιστεί άλλη μέρα.
Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί στις 3 Ιουλίου του 2024 στο Οροπέδιο του Καθαρού.
Μετά το συμβάν, ο 33χρονος άνδρας -πατέρας τριών μικρών παιδιών- οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.
Μετά την απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Λασιθίου, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
ΝΙΣ
-
01 Σεπτεμβριου 2026, 23:12Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ - Θα μοιράσει 6,2 εκατομμύρια την Πέμπτη -
02 Σεπτεμβριου 2026, 23:06Κρήτη: Δείπνο Ανδρουλάκη σε βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Ψυχρό -
02 Σεπτεμβριου 2026, 07:17Σοφία Καλαμαντή: Το «κόμμα Σαμαρά» συνιστά κίνδυνο για τη συσπείρωση της ΝΔ! (podcast) -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:20Ηράκλειο: Θρίλερ με την εξαφάνιση του 67χρονου σέρφερ- Συνεχίζονται οι έρευνες -
02 Σεπτεμβριου 2026, 16:20KatsounaDES Tour: Το κρητικό ταξιδιωτικό project που σε μόλις 3 μήνες πέρασε από το YouTube στην τηλεόραση -
02 Σεπτεμβριου 2026, 08:05Καιρός: Αίθριος στην Κρήτη- Κοκτέιλ ζέστης, τοπικών καταιγίδων και αφρικανικής σκόνης στην υπόλοιπη Ελλάδα
