Κρήτη

Προσθέστε το Newshub στα
αγαπημένα σου στη Google
Ηράκλειο: Αποχαιρετούν την 32χρονη Ροδάνθη που “έφυγε” πρόωρα – Θλίψη για τη μητέρα δύο παιδιών
αγαπημένα σου στη Google
Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στη Νέα Αλικαρνασσό η είδηση του αδόκητου θανάτου της Ροδάνθης Κανακαράκη, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 32 ετών.
Η Ροδάνθη, σύζυγος και μητέρα δύο παιδιών, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία για το χαμόγελο, τη ζεστασιά και την ευγένειά της. Ο πρόωρος χαμός της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της, τους φίλους και όλους όσοι τη γνώριζαν.
Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σημερα στις 14:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Άνω Αλικαρνασσό. Η σορός της θα βρίσκεται στον ναό από τις 12:00 το μεσημέρι, ώστε συγγενείς και φίλοι να της απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Κάντε μας follow:
-
09 Σεπτεμβριου 2026, 11:15Νέα κρίση προ των πυλών στη σχέση Κρητικής Εκκλησίας-Πατριαρχείου εξαιτίας των Σταυροπηγιακών Μονών -
09 Σεπτεμβριου 2026, 17:50ΣΟΚ: Πέθανε ο Γιώργος Μαζωνάκης από ανακοπή - Eξέπνευσε στο νοσοκομείο «Ελπίς» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 23:25Αρνείται κάθε σχέση με το θάνατο Μαζωνάκη, ο ιδιοκτήτης του ιδιωτικού ιατρείου- Καταθέτει η γυναικολόγος σύζυγός του -
09 Σεπτεμβριου 2026, 09:11Γονείς 4ου και 50ού Δημοτικού Ηρακλείου: «Μα γιατί δεν ανοίγουν τα παράθυρα;» -
09 Σεπτεμβριου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Το Ισραήλ θα χτυπήσει… και στα Κατεχόμενα της Κύπρου, στο εφιαλτικό σενάριο, τυχόν πολεμικής σύγκρουσης Ισραήλ-Τουρκίας (podcast) -
09 Σεπτεμβριου 2026, 10:52ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ Εξ Απορρήτων: Η ιστορία της ΕΥΠ (Μέρος 4ο) - Ο Καλεντερίδης στην Τουρκία, ο Οτσαλάν στην Κένυα! (podcast)
