Ηράκλειο: Χάρισε ζωή με το θάνατο της- Με επιτυχία η λήψη οργάνων από 55χρονη δότρια
Mια ακόμη δωρεά οργάνων ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε με επιτυχία η λήψη οργάνων που προσφέρθηκαν από 55χρονη δότρια, τα ξημερώματα του Σαββάτου 06/04/2024.
Η δότρια νοσηλευόταν στην ΜΕΘ του Νοσοκομείου όπου και διαγνώστηκε ο εγκεφαλικός της θάνατος.
Μετά από αυτή την απόφαση η Διοίκηση του Γ.Ν. « ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ-ΠΑΝΑΝΕΙΟ» με ανακοινωση της εκφράζει τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια της και την ευχαριστεί για την μεγαλοψυχία της να προσφέρει ζωή, μέσα από τη δωρεά οργάνων, σε συνανθρώπους μας.
«Ευχαριστεί επίσης το προσωπικό της ΜΕΘ, το Αναισθησιολογικό Τμήμα, την ομάδα του Χειρουργείου για την άριστη συνεργασία και πραγματοποίηση όλων των διαδικασιών της δωρεάς οργάνων, καθώς και τις Χειρουργικές ομάδες του Ευαγγελισμού για την αφαίρεση των νεφρών, του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης για την αφαίρεση του ήπατος και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) για την αφαίρεση των κερατοειδών», αναφέρει η σχετική ανακοινωση.
Ο γενικός συντονισμός έγινε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ) , της ομάδας διαχείρισης δωρεάς οργάνων του νοσοκομείου και της τοπικής συντονίστριας μεταμοσχεύσεων Ηρακλείου.
Διαβάστε επισης:
-
30 Απριλιου 2026, 11:07Θανατηφόρο τροχαίο - Μεσαρά: Το απόγευμα το τελευταίο «αντίο» στη 12χρονη Αγλαΐα – Πενθούν οι συμμαθητές της, ακυρώνονται εκδηλώσεις -
01 Μαΐου 2026, 07:06Ηράκλειο: Έπαιξε στοίχημα να πάρει κύπελλο ο ΟΦΗ και έταξε τα κέρδη στη Μονή Κουδουμά! (Φωτο) -
30 Απριλιου 2026, 09:25Στο πένθος η Μεσαρά: Δεν τα κατάφερε η 12χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο - Υπέκυψε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ -
01 Μαΐου 2026, 15:19Έφυγε από τη ζωή ο συγγραφέας Γιώργος Πολυράκης -
30 Απριλιου 2026, 13:15Φαίδων Καραϊωσηφίδης: Άλλο τα οράματα και τα σενάρια κι άλλο η πραγματικότητα για τα εξοπλιστικά! (podcast) -
01 Μαΐου 2026, 10:55Αιματηρή συμπλοκή στο Ηράκλειο: Άγρια επίθεση σε υπάλληλο μπαρ την Πρωτομαγιά
