Ηράκλειο: Χωρίς νερό για μέρες στα Καμίνια - «Βράζουν» οι κάτοικοι με την... εξυπηρέτηση πολιτών
Σε «αναμμένα κάρβουνα» είναι οι κάτοικοι γειτονιών στα Καμίνια, που όπως καταγγέλλουν μέσα από το newshub.gr εχουν να δουν νερό στις βρύσες τους για μέρες.
Οπως αναφέρει δημότης χαρακτηριστικά, δεν τρέχει νερό από τις βρύσες του σπιτιού για 3-4 μέρες. «Εχω ντεπόζιτο του ενός τόνου για να εξυπηρετείται η οικογένεια μου στην καθημερινότητα μου. Μια ποσότητα νερού που το προηγούμενο διάστημα επαρκούσε. Τώρα όμως ουτε αυτή φαίνεται πως φτάνει, αφού το νερό δεν έχει έρθει για μέρες», σημειώνει.
Και όπως λέει δεν είναι το μοναδικό σπίτι στη γειτονιά όπου μένει, καθώς όλα τα σπίτια του συγκεκριμένου τμήματος των Καμινίων έχει το ίδιο θέμα. Μιλάμε για την περιοχή των Καμινίων στο ύψος του κιτρίου της Μηχανικής Καλλιέργειας, στην οδό Ελύρου και σε άλλες οδούς.
Εχω μέσω κινητού ενημέρωση για το πότε έχουμε νερό στην περιοχή. Ενώ λοιπόν μου στέλνουν μήνυμα μέσω της εφαρμογής για την υδρόδότηση των σπιτιών μας, εντούτοις εμείς δεν βλέπουμε νερό. Και το χειρότερο απ΄όλα είναι πως όταν επικοινωνούμε με τη ΔΕΥΑΗ, ισχυρίζονται πως λέμε ψέματα», επισημαίνει ο δημότης.
«Με το ζόρι να μας πείσουν ότι εχουμε νερό, ενώ δεν έχουμε. Πως μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι λέμε ψέματα, όταν δεν υπάρχει σταγόνα. Έχουμε εδώ οικογένεια που έχει τρία μωρά παιδιά. Αυτή η οικογένεια πως θα εξυπηρετηθεί; Εχει αναρωτηθεί κανείς άραγε; Τι γίνεται τελικά στα Καμίνια σε σχέση με τη ΔΕΥΑΗ;», διερωτάται καταλήγοντας άλλος δημότης, κάτοικος της περιοχής...
Α.Κ.
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 08:50Λειψυδρία – Κρήτη: «Ανάσα» από τις βροχοπτώσεις αλλά το ζητούμενο είναι οι μόνιμες λύσεις -
15 Απριλιου 2026, 07:05Γιώργος Αϋφαντής: Ο πόλεμος στο Ιράν, ευκαιρία για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα! Ο Τραμπ στρατηγικά χαμένος! (podcast) -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
14 Απριλιου 2026, 23:16ΕΣΠΑ: Αρχίζουν οι αιτήσεις της δράσης για την ενίσχυση νέων πτυχιούχων -
15 Απριλιου 2026, 10:50Οι ανώνυμες επιστολές για οικογένειες από την Κρήτη που άνοιξαν τον «ασκό του Αιόλου» στον ΟΠΕΚΕΠΕ
