Ηράκλειο: Δεν τα κατάφερε ο 17χρονος Γιώργος - Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Βενιζέλειο

Ανείπωτη θλίψη στο Γάζι, καθώς ο 17χρονος Γιώργος, που μάχονταν για τη ζωή του στη ΜΕΘ του Βενιζελείου, δεν τα κατάφερε..
Ο νεαρός μαθητής του λυκείου στο Γάζι, που είχε υποστεί σοβαρά τραύματα πριν από 19 ημέρες και ήταν κλινικά νεκρός.
Ο 17χρονος τραυματίστηκε βαριά σε τροχαίο ατύχημα, που έγινε τα ξημερώματα της 20ης Οκτωβρίου στην παραλιακή λεωφόρου του Ηρακλείου, όταν το αυτοκίνητο, που οδηγούσε 18χρονος φίλος του, ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.
Από την πρόσκρουση εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου ο 17χρονος, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου ο νεαρός τραυματίας να απεγκλωβιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου νωρίτερα είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο και ο οδηγός του οχήματος.
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία και ειδικά στο Λύκειο Γαζίου όπου ήταν μαθητής ο άτυχος 17χρονος. Λόγω του πένθους, το σχολείο θα μείνει κλειστό για μια μέρα.
-
28 Νοεμβριου 2023, 07:06Λεωνίδας Κουμάκης στο newshub.gr: Ανύπαρκτη η πραγματική Δικαιοσύνη στην Τουρκία
-
28 Νοεμβριου 2023, 19:22Οι ισχυροί άνεμοι «άναψαν φωτιές» στην Κρήτη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε Χανιά και Σητεία
-
28 Νοεμβριου 2023, 16:01Αμμουδάρα: Χειροπέδες σε τρεις Βουλγάρες που πουλούσαν αγοραίο έρωτα
-
27 Νοεμβριου 2023, 16:05Πατσίδερος: Η αντιμετώπιση σεισμών και έκτακτων καταστάσεων, αλλά και οι πρώτες βοήθειες στο επίκεντρο (Φωτο +Βίντεο)
-
27 Νοεμβριου 2023, 20:36Στη Βουλή η αποθήκη φιαλών υγραερίου στη Φοινικιά- Τι απάντησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος
-
27 Νοεμβριου 2023, 19:00Αλλαγές στο Ποινικό Δίκαιο: Οι σημαντικότερες διατάξεις για ενδοικογενειακή βία, βιασμούς και εμπρησμούς