Ηράκλειο: Διαδήλωση στο κέντρο της πόλης για την τραγωδία στα Τέμπη (φωτο +βίντεο)
«Βράζει» από οργή η ελληνική κοινωνία για το χθεσινοβραδινό τραγικό συμβάν στα Τέμπη, με δεκάδες νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους μετά τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων.
Η αγανάκτηση αναπόφευκτα θα εκφραστεί και στο δρόμο, όπου θα απαιτηθεί με ισχυρή φωνή από τους πολίτες η απόδοση ευθυνών στους υπευθύνους και η λογοδοσία εκ μέρους της κυβέρνησης και της ιδιωτικής εταιρείας διαχείρισης του σιδηροδρομικού δικτύου.
Διαδήλωση πραγματοποιείται τώρα, νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, και στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου για τα Τέμπη και την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή δεκάδων ανθρώπων.
Αρκετός κόσμος, ανάμεσα τους φοιτητές, λίγοι εκπαιδευτικοί και γενικότερα νεολαία, συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και ξεκίνησαν πορεία στους δρόμους, ενώ φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.


-
17 Απριλιου 2026, 10:45Βολές στο κέντρο... της Παρασκευής! -
17 Απριλιου 2026, 07:15Γιώργος Καραμπελιάς: Ο Όρμπαν, ήταν σε ρόλο 5ης φάλαγγας, για την αποσύνθεση της ΕΕ! Η ήττα του, μεγάλη ήττα και για τους Τραμπ - Πούτιν! (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:15Θεόδωρος Τσίκας: Απανωτά τα πλήγματα για την Κυβέρνηση! Δύσκολος πλέον ο πολιτικός της βίος… (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:06Ανεπάρκεια και φέτος στα κονδύλια για τη δακοκτονία, διαπιστώνει ο ΣΕΔΗΚ – Μόλις 9,9 εκατομμύρια ευρώ για την Κρήτη -
16 Απριλιου 2026, 10:34Χάρης Τσιλιώτης: Η πρόταση Μητσοτάκη για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή δεν θα προσφέρει τίποτα! (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 07:53Εσπερίδα για την ιστορία του ελληνικού βιβλίου ανά τους αιώνες στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
