Κρήτη
Ηράκλειο: Εκτός Δήμου 37 συμβασιούχοι - Αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου
Αρνητική είναι η εξέλιξη για 37 συμβασιούχους του Δήμου Ηρακλείου, καθώς η απόφαση που εκδόθηκε από το δικαστήριοι σήμερα, δεν ήταν αυτή που επιθυμούσαν.
Έτσι μετά από την αρνητική απόφαση της Δικαστικής Αρχής, οι εργαζόμενοι θα πρέπει από αύριο να αποχωρήσουν, καθώς σήμερα ήταν η τελευταία τους ημέρα στη δουλειά.
Σημειώνεται ότι μιλάμε για εργαζόμενους διαφόρων ειδικοτήτων που κάλυπταν θέσεις διοικητικές, στην Καθαριότητα, την Τεχνική Υπηρεσία κ.α.
Διαβάστε επισης:
Ηράκλειο: Εκδόθηκαν οι πρώτες απορριπτικές αποφάσεις για συμβασιούχους εργαζόμενους
Κάντε μας follow:
-
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα -
23 Απριλιου 2026, 07:15Χάρης Μαμουλάκης: Το 70% των απαλλοτριώσεων στον ΒΟΑΚ δεν έχει προχωρήσει! Με βαλτωμένα τα έργα ήρθε στο Ηράκλειο ο Μητσοτάκης! (podcast)
