Κρήτη
Ηράκλειο: Φωταγώγηση της Λότζια με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας

Με αφορμή την 6η Μαρτίου, η οποία έχει οριστεί από το Υπουργείο Παιδείας ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, η Λότζια φωταγωγήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαρτίου 2023, με χρώμα πράσινο που είναι το «χρώμα της ελπίδας», υπενθυμίζοντας έτσι τη σημασία της στήριξης που είναι άκρως αναγκαίο να παρέχεται στα νέα παιδιά-θύματα κάθε είδους εκφοβισμού.
Στόχος της δράσης, που γίνεται με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ, είναι να ενισχυθεί περαιτέρω η προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για το θέμα του σχολικής βίας και του εκφοβισμού.
Κάντε μας follow:
-
20 Μαρτιου 2023, 17:10Ν. Χαλκιαδάκης: Θα «βουλιάξει» η Κρήτη από τουρίστες-Προς υπογραφή η σύμβαση με τους ξενοδοχοϋπαλλήλους
-
21 Μαρτιου 2023, 12:22Χανιά: Υπογράφηκε η νέα Τοπική Σύμβαση Εργασίας μεταξύ ξενοδόχων και ξενοδοχοϋπαλλήλων
-
20 Μαρτιου 2023, 07:44Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας
-
21 Μαρτιου 2023, 11:00Έρευνα: Η περιοχή της Κρήτης που «ανεβαίνει»τουριστικά - Οι top χώρες προέλευσης των τουριστών (διαγράμματα)
-
20 Μαρτιου 2023, 07:00Ηράκλειο: Διαγραμμίσεις και πλέγματα στον κόμβο Γουβών - Προχωρά το έργο (φωτο)
-
21 Μαρτιου 2023, 07:44Βολές στο κέντρο... της Τρίτης