Ηράκλειο: Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του 24χρονου νεαρού με τα 220 γραμμάρια χασίς
αγαπημένα σου στη Google
Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε σε βάρος ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, σε περιοχή του Ηρακλείου, με περισσότερα από 200 γραμμάρια κάνναβης στην κατοχή του.
Πρόκειται για 24χρονο ημεδαπό ο οποίος έγινε "τσακωτός" στο κέντρο της πόλης από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ηρακλείου.
Όπως έγραψε νωρίτερα σήμερα 17/4 το newshub.gr, ο νεαρός συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του συσκευασία που περιείχε περίπου 220 γραμμάρια χασίς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος άνδρας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Πέμπτης στα δικαστήρια Ηρακλείου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του νεαρού ασκήθηκε κακουργηματική ποινική δίωξη κι εν συνεχεία παραπέμφθηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου για να απολογηθεί.
Όντως, ο κατηγορούμενος εμφανίστηκε ενώπιον της ανακρίτριας και απολογήθηκε.
Ο νεαρός φέρεται να υποστήριξε ότι δεν διακινεί ναρκωτικά κι ότι η ποσότητα χασίς που βρέθηκε στην κατοχή του, ήταν αποκλειστικά για δική του χρήση.
Εν τέλει, ο 24χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.
Συγκεκριμένα, του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ θα πρέπει να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.
ΝΙΣ
-
05 Ιουνιου 2026, 19:00Ο Αντώνης Σαμαράς στο Ηράκλειο: Τι θα πει στην κεντρική του ομιλία στο «Νόημα - Κρήτη» (LIVE) -
04 Ιουνιου 2026, 17:44Θερινή άδεια: Τι ισχύει με το επίδομα αδείας, όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη χορήγηση των διακοπών -
05 Ιουνιου 2026, 22:56Αλίκη Καραμανλή: Ενοχλημένη με ψευδές δημοσίευμα-«Χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείριση δήθεν πληροφοριών» -
05 Ιουνιου 2026, 12:40Αντώνης Σαμαράς από το Ηράκλειο: Μίλησε για τη φιλία του με το Σ. Αρναουτάκη - «Σιγήν ιχθύος» για το νέο κόμμα (Βίντεο) -
04 Ιουνιου 2026, 15:30Αντώνης Σαμαράς: Όλα έτοιμα για το νέο του κόμμα-Ποιοι βρίσκονται κοντά του-Αύριο η ομιλία του στο Ηράκλειο -
05 Ιουνιου 2026, 10:35Αυτοκτόνησε στη φυλακή η πρώην σύζυγος και ηθική αυτουργός στη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή
