Ηράκλειο: “Στη διάθεση της δικαιοσύνης” η 45χρονη για την υπόθεση δολοφονίας του συζύγου της
αγαπημένα σου στη Google
«Στη διάθεση της δικαιοσύνης» έθεσε τον εαυτό της η 45χρονη από τη Βουλγαρία, η οποία είχε καταδικαστεί ως συνεργός στην άγρια δολοφονία του συζύγου της, του 62χρονου καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλατζάκη.
Η 45χρονη θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο στις 18 Ιουνίου, οπότε έχει προσδιοριστεί η εκδίκαση από μηδενική βάση ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αν. Κρήτης της υπόθεσης. Η εξέλιξη αυτή ήθρε μετά την άσκηση αναίρεσης από τον Άρειο Πάγο της απόφασης του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Ανατολικής Κρήτης, με την οποία η ή χήρα του 62χρονου «έσπασε» τα ισόβια με ποινή κάθειρξης 15 έτη, καθώς είχε κριθεί ένοχη κατά πλειοψηφία για συνέργεια στην ανθρωποκτονία, κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας από ηθική αυτουργία στην πράξη, με αποτέλεσμα να αποφυλακιστεί με όρους.
Ωστόσο, 13 μήνες αφ’ ότου αποφυλακίστηκε, η 45χρονη μητέρα του 12χρονου σήμερα γιου του Χριστόδουλου Καλατζάκη, βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις φυλακές, εφόσον δεν προχωρήσει το αίτημα αναστολής εκτέλεσης της ποινής της.
-
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
16 Ιουλιου 2026, 09:30Η ανάπτυξη της "αρπαχτής" γύρω από το νέο αεροδρόμιο του Καστελίου-Κανένας σχεδιασμός -
15 Ιουλιου 2026, 13:44«Έφυγε μια σπουδαία φίλη, μια σπουδαία κυρία» έγραψε ο Γιώργος Κωνσταντίνου αποχαιρετώντας την Μάρω Κοντού -
16 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Βουλγαράκης: Πώς Μητσοτάκης, Τσίπρας και Σαμαράς γίνονται οι πρωταγωνιστές των εκλογών! (podcast) -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
16 Ιουλιου 2026, 10:45Κωνσταντίνος Χολέβας: Η διαχρονική συνεχεία του ελληνισμού, ως ιστορικό και πολιτιστικό φαινόμενο! (podcast)
