Ηράκλειο: Στο εδώλιο 64χρονος εκπαιδευτικός για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης
αγαπημένα σου στη Google
Μνήμες από την σοκαριστική υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης μαθήτριας με αρνητικό "πρωταγωνιστή" έναν 64χρονο εκπαιδευτικό (διευθυντής Γυμνασίου) "ξυπνούν" σήμερα 26/5 στις δικαστικές αίθουσες.
Η υπόθεση είχε έρθει στο "φως" τον Ιούνιο του 2025, οπότε και ο 64χρονος συνελήφθη κι εν συνεχεία προφυλακίστηκε.
Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου και διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.
Λίγο αργότερα το δικαστήριο διέκοψε για τις 19 Ιουνίου.
Όπως είχε γράψει πέρυσι το newshub.gr, η ανήλικη παθούσα κατήγγειλε στην Αστυνομία -μαζί με τη μητέρα της- ότι ο εν λόγω άνδρας είχε προβεί, μερικές εβδομάδες νωρίτερα, σε ασελγείς χειρονομίες σε βάρος της.
Ο κατηγορούμενος είχε οδηγηθεί στα τέλη του περασμένου Ιουνίου ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου και μετά την απολογία του είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος.
Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος του 64χρονου είχαν ασκηθεί ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια.
ΝΙΣ
-
14 Ιουλιου 2026, 10:10Συντάξεις Αυγούστου – Σεπτεμβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής από τον e-ΕΦΚΑ -
15 Ιουλιου 2026, 15:12Από την Ελεύθερνα Ρεθύμνου η 24χρονη Αναστασία που έφυγε τόσο άδικα στον Πειραιά -
14 Ιουλιου 2026, 07:05Δημήτρης Ψαρράς: Ο Ηρακλειώτης που ταξίδεψε στο Ιράν και συμμετείχε στην κηδεία του Χαμενεΐ-Τι λέει στο Newshub.gr για τη χώρα και τους ανθρώπους της -
15 Ιουλιου 2026, 13:54Ηράκλειο: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Μελιδοχώρι – Μήνυμα από το 112, σηκώθηκε και ελικόπτερο (φωτογραφία+ βίντεο) -
14 Ιουλιου 2026, 07:15Γιώργος Αϋφαντής: Ο Ερντογάν κάνει την δουλειά του…εμείς όχι! Έχουμε υποδομές για … χαρταετό της Κ. Δευτέρας! (podcast) -
14 Ιουλιου 2026, 17:56Εορτασμός Αγίας Μαρίνας στη Βόνη - Ειδικά δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Ηρακλείου- Λασιθίου για τη μετακίνηση των επισκεπτών
