Ηράκλειο: Σύσκεψη στην Περιφέρεια για την άρση της αδικίας με τις αγροτικές επιδοτήσεις

Με στόχο να δουν τον τρόπο με τον οποίο θα αρθεί η αδικία που βιώνουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης, πραγματοποιήθηκε συνάντηση το απόγευμα της Πέμπτης στην Περιφέρεια.
Μια συνάντηση που έγινε με τη συμμετοχή εκπροσώπων των αγροτών και των κτηνοτρόφων, εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης και φορέων. Η σύσκεψη έγινε υπό τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη.
Κοινή συνισταμένη είναι οι ενέργειες που άμεσα πρέπει να γίνουν έτσι ώστε να γίνει η αποκατάσταση της φετινής αδικίας εις βάρος των αγροτών της Κρήτης στην κατανομή των επιδοτήσεων.
Κινητοποίηση
Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Νοεμβρίου διοργανώνεται μια παγκρήτια κινητοποίηση στα περιφερειακά καταστήματα του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Εκει ετοιμάζονται να μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες τους για τις περικοπές στις επιδοτήσεις οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης και άλλων περιοχών της χώρας, που συμφώνησαν να προχωρήσουν σε δυναμικές ενέργειες. Η κινητοποίηση των κτηνοτρόφων την ερχόμενη Τετάρτη 15 Νοεμβρίου θα γίνει στις 11 το πρωι.
Οι αγροτοκτηνοτρόφοι του νησιού θα προχωρήσουν σε παγκρήτια κινητοποίηση στο υποκατάστημα του ΟΠΕΚΕΠΕ στο Ηράκλειο και στην ειρηνική κατάληψή του.
-
28 Νοεμβριου 2023, 07:06Λεωνίδας Κουμάκης στο newshub.gr: Ανύπαρκτη η πραγματική Δικαιοσύνη στην Τουρκία
-
28 Νοεμβριου 2023, 19:22Οι ισχυροί άνεμοι «άναψαν φωτιές» στην Κρήτη: Κινητοποίηση της Πυροσβεστικής σε Χανιά και Σητεία
-
28 Νοεμβριου 2023, 16:01Αμμουδάρα: Χειροπέδες σε τρεις Βουλγάρες που πουλούσαν αγοραίο έρωτα
-
27 Νοεμβριου 2023, 16:05Πατσίδερος: Η αντιμετώπιση σεισμών και έκτακτων καταστάσεων, αλλά και οι πρώτες βοήθειες στο επίκεντρο (Φωτο +Βίντεο)
-
27 Νοεμβριου 2023, 20:36Στη Βουλή η αποθήκη φιαλών υγραερίου στη Φοινικιά- Τι απάντησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος
-
27 Νοεμβριου 2023, 19:00Αλλαγές στο Ποινικό Δίκαιο: Οι σημαντικότερες διατάξεις για ενδοικογενειακή βία, βιασμούς και εμπρησμούς