Ηράκλειο: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη
αγαπημένα σου στη Google
Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατασταση συνεχίζει να νοσηλεύεται ο γνωστος επιχειρηματίας και αθλητικος παράγοντας, Μανώλης Παπακαλιάτης.
Ο κ. Παπακαλιάτης από χθες νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου νοσοκομείου έπειτα από τροχαίο ατύχημα (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).
Με βάση τις πληροφορίες που υπαρχουν ο κ. Παπακαλιάτης, έχει επαφή με το περιβάλλον και επικοινωνεί, την ώρα που φέρει πολλά τραύματα στο σώμα του. Χθες μάλιστα, όπως εγραψε το newshub.gr υποβλήθηκε σε πολύωρο χειρουργείο, το οποίο πήγε καλά, ενώ τις επόμενες ημέρες θα οδηγηθεί ξανά στο χειρουργικό τραπέζι.
Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός επιχειρηματίας και πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έπεσε θύμα τροχαίου το βράδυ της Δευτέρας (21.10) όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι την ώρα που κινούνταν πεζός με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)
Ο Διοικητής
Χθες ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την υγεία του 76χρονου επιχειρηματία: «η κατάστασή του κρίνεται σταθερή. Δεν είναι διασωληνωμένος, έχει χειρουργηθεί για κατάγματα στον δεξιό μηριαίο και στη δεξιά κνήμη. Φέρει κατάγματα στο κεφάλι…Αιμοδυναμικά είναι σταθερός, αναπνευστικά είναι σταθερός. Είμαστε σε σταθερή κατάσταση. Σε έναν πολυτραυματία θεωρητικά υπάρχει κίνδυνος, αλλά με τα δεδομένα τα τωρινά, θεωρώ ότι είναι σε μια καλή σταθερή κατάσταση, κρίσιμη μεν, σταθερή δε, και αυτό είναι σημαντικό».
Ο ίδιος πρόσθεσε πως τα παιδιά του είναι στο πλευρό του και πως τα πρώτα 24ωρα είναι κρίσιμα.
Τι είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης
Δηλώσεις στην κάμερα για τον πατέρα του έκανε το απόγευμα της Τρίτης έξω από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο οπιός έφτασε χθες στο Ηράκλειο. Ο Χριστόφορος μίλησε στην εκπομπή LIVE NEWS, δηλώνοντας: «Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα».
Να σημειωθεί πως από το τροχαίο τραυματίστηκε και ο ανήλικος συνεπιβάτης του δικύκλου που χτύπησε τον πατέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη.
Διαβάστε επίσης:
Μανώλης Παπακαλιάτης: Σε σταθερή κατάσταση στο Βενιζέλειο μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε
-
21 Ιουλιου 2026, 07:00Δημόσια Υγεία στην Κρήτη: Νοσεί βαθύτατα και ο Άδωνις δηλώνει... “ικανοποιημένος”! -
21 Ιουλιου 2026, 07:15Δημήτρης Τσαϊλάς: Η στρατηγική της αντοχής στην πολιτική φθορά θα κρίνει τον πόλεμο στο Ιράν! (podcast) -
22 Ιουλιου 2026, 07:00Δήμος Ηρακλείου: Αλαλούμ με τους κάδους στο χωριό της καταγγέλλει η πρόεδρος του Αγίου Σύλλα (Φωτο) -
20 Ιουλιου 2026, 14:30Παραβατικότητα, ετοιμόρροπα, χωματερές: Η «ζούγκλα» της Αγίας Τριάδας μέσα από τα μάτια του αρχιτέκτονα Βαγγέλη Γρηγοράκη (podcast) -
21 Ιουλιου 2026, 13:22Στο πλευρό του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου για το Κτηματολόγιο - Δόθηκε παράταση, ζητούν μεγαλύτερη -
21 Ιουλιου 2026, 11:18Παράταση σε Ηράκλειο και Χανιά ως τις 3 Αυγούστου για διορθώσεις στο Κτηματολόγιο
