Κρήτη
Ηράκλειο: Τέλος στη ζωή της έβαλε νεαρή νοσηλεύτρια
Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 30χρονη γυναίκα αργά το απόγευμα της Πέμπτης, στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.
Η νεαρή γυναίκα ήταν νοσηλεύτρια στην Καρδιολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ και σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα χαπιών.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η νεαρή επικοινώνησε με φιλικό της πρόσωπο, αναφέροντας ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, ήταν ήδη αργά για την 30χρονη γυναίκα.
Κάντε μας follow:
-
22 Απριλιου 2026, 10:20Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
22 Απριλιου 2026, 17:49Τραγικό τέλος στην αναζήτηση της 43χρονης Ελευθερίας Γιακουμάκη-εντοπίστηκε νεκρή στο όχημα της -
22 Απριλιου 2026, 21:40Γαύδος: Έντονες αντιδράσεις για τις κατεδαφίσεις πρόχειρων κατασκευών-Πρώτη φορά το νησί είδε ΜΑΤ -
22 Απριλιου 2026, 13:42Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν από 150 ευρώ -
22 Απριλιου 2026, 21:08Ηράκλειο: Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 43χρονη Ελευθερία - Οι κινήσεις του αυτόχειρα -
22 Απριλιου 2026, 07:00Ηράκλειο: Πεζοδρόμια «παγίδες», κακοτεχνίες και ασυντήρητα σημεία σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους (Φωτο)
