Ηράκλειο: Την Παρασκευή το στερνό «αντίο» στο δικαστή Μιχάλη Αυγουλέα
αγαπημένα σου στη Google
Την Παρασκευή 7/8 θα λάβει χώρα η κηδεία του κορυφαίου δικαστικού Μιχάλη Αυγουλέα, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών (δείτε εδώ).
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου στις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής.
Όπως έγραψε χθες το newshub.gr, o Μιχάλης Αυγουλέας υπήρξε ξεχωριστή περίπτωση νομικού, καθώς συγκέντρωνε -πράγμα αρκετά σπάνιο- το σύνολο των προτερημάτων που απαιτούνται για να χαρακτηριστεί κάποιος ως άριστος δικαστής.
Από τους ίδιους τους συναδέλφούς του, αλλά και τη δικηγορική κοινότητα της Κρήτης -και όχι μόνο-, περιγράφεται ως αμερόληπτος, συνεπής, ιδιαιτέρως εύστροφος και άκρως καταρτισμένος.
Με καταγωγή από τη Μεσσηνία, υπηρέτησε ως πρωτοδίκης στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου και ως Πρόεδρος Πρωτοδικών και Εφέτης στα Χανιά.
Υπηρέτησε ακόμη ως Εφέτης και ως Πρόεδρος Εφετών στο Εφετείο Αθηνών, καθώς και στον Άρειο Πάγο.
Ο Μιχάλης Αυγουλέας ζούσε μόνιμα στο Ηράκλειο, ενώ ήταν παντρεμένος με την Ιωάννα Γρηγορίου, συνταξιούχο δικαστικό με σητειακή καταγωγή, με την οποία απέκτησαν τρεις γιους.
ΝΙΣ
-
04 Αυγουστου 2026, 21:19Πένθος στη νομική κοινότητα για τον κορυφαίο δικαστή που συνδέθηκε άρρηκτα με την Κρήτη -
04 Αυγουστου 2026, 15:54Ηράκλειο: Φορτηγάκι εταιρείας άρπαξε φωτιά στο ΒΟΑΚ - Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις (Φωτο) -
04 Αυγουστου 2026, 22:44Τροχαίο δυστύχημα στο Πόρτο Ράφτη: Ένας νεκρός μετά από μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων -
04 Αυγουστου 2026, 13:00Ηράκλειο: Οι κάτοικοι των Αθανάτων θα κλείνουν από σήμερα και κάθε απόγευμα το δρόμο, διαμαρτυρόμενοι για τη Δομή -
05 Αυγουστου 2026, 07:00Ηράκλειο: Η «έξυπνη» στάθμευση που έρχεται, φέρνοντας νέα οικονομική επιβάρυνση και... αντιδράσεις -
04 Αυγουστου 2026, 19:50Ηράκλειο: Έκλεισαν και σήμερα το απόγευμα το δρόμο στους Αθανάτους οι κάτοικοι της περιοχής, διαμαρτυρόμενοι για τη Δομή
