Ηράκλειο: «Βούλιαξαν» οι παραλίες από λουόμενους για μια ανάσα δροσιάς (Φωτο)
αγαπημένα σου στη Google
Οι υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν σήμερα στο Ηράκλειο, οδήγησαν πλήθος κόσμου στις κοντινές παραλίες για μια ανάσα δροσιάς.
Από το πρωί της Κυριακής, κάτοικοι και επισκέπτες έσπευσαν στις παραλίες, οι οποίες γέμισαν από κόσμο.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newshub.gr, από τον Κοκκίνη Χάνι έως και τις Γούβες οι παραλίες έχουν κατακλυστεί από λουόμενους,οι οποίοι απολαμβάνουν την ηλιοθεραπεία τους και δροσίζονται στη θάλασσα κάνοντας βουτιές.

Ανάλογη εικόνα επικρατεί σχεδόν σε όλες τις παραλίες του νησιού, καθώς και στο νότο, με τους λουόμενους να απολαμβάνουν στιγμές δροσιάς και χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, αύριο Δευτέρα 24 Αυγούστου, οι άνεμοι στην Κρήτη αναμένεται να ενισχυθούν, ενώ οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα.
Συγκεκριμένα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με τους ανέμους να πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 36-37 βαθμούς Κελσίου.
-
23 Αυγουστου 2026, 09:20Συγκίνηση στο γάμο της Χριστίνας και του Στιβ στην Άρβη (Βίντεο) -
22 Αυγουστου 2026, 07:40Από τον Παναγιώτη Κονδύλη και τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη στην Κύπρο του σήμερα. (Η Ελλάδα μπροστά στην ιστορική της ευκαιρία)* -
22 Αυγουστου 2026, 08:19Ευρωπαϊκό βόλεϊ γυναικών 2026: Πάλεψε, αλλά ηττήθηκε με 3-1 από την Τσεχία η Ελλάδα -
22 Αυγουστου 2026, 07:00Ξεσηκώνονται οι δημόσιοι υπάλληλοι ενόψει... ΔΕΘ – Καταγγέλλουν το ΣτΕ και δεν κάνουν ούτε βήμα πίσω! -
22 Αυγουστου 2026, 07:15Διονύσης Τσιριγώτης: Το δημογραφικό είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την Ελλάδα, όχι η Τουρκία! (podcast) -
22 Αυγουστου 2026, 15:0129 ιστορικά ξενοδοχεία «Ξενία» παίρνουν ξανά ζωή - Μεταξύ αυτών και του Ηρακλείου- Τα σχέδια και οι επενδύσεις για την επαναλειτουργία τους
