Ισόβια στον 28χρονο για τη δολοφονία της Σουζάν Ίτον
αγαπημένα σου στη Google
Την καταδίκη του 28χρονου Χανιώτη, Γ.Π. για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας Suzanne Eaton από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταη αποφάσισε ομόφωνα το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου πριν από λίγο. Επίσης το δικαστήριο έκρινε τον κατηγορούμενο κατα πλειοψηφία ένοχο (6-1) για το βιασμό της άτυχης γυναίκας.
Το δικαστήριο αποφάσισε για τον 28χρονο:
- Ισόβια για ανθρωποκτονία
- 13 χρόνια για βιασμό
- 1 χρόνο για πτυσσόμενο
- 4 μήνες και 1000€ πρόστιμο για την πτυσσόμενη ράβδο που βρέθηκε σπίτι του
Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Εισαγγελέας στην αγόρευσή του είχε προτείνει να κηρυχθεί ένοχος ο 28χρονος Χανιώτης για δύο κακουργήματα και ένα πλημμέλημα.
Το έγκλημα είχε διαπραχθεί την Τρίτη 2 Ιουλίου όταν η 60χρονη βιολόγος που βρισκόταν στα Χανιά για επιστημονικό συνέδριο στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης είχε βγει για τρέξιμο αλλά δεν επέστρεψε στην Ακαδημία. Το σώμα της άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί λίγες ημέρες αργότερα (8 Ιουλίου) μέσα σε στοά γερμανικού καταφυγίου, όπου την είχε μεταφέρει ο 28χρονος.
Διαβάστε επίσης
Δίκη Suzanne Eaton: Την ενοχή του 28χρονου, προτείνει ο εισαγγελέας
Δίκη Ίτον: Συγκλονίζει η περιγραφή αστυνομικού
-
10 Σεπτεμβριου 2026, 12:00Στέλιος Βοργιάς: Η Κρήτη έχει πληρώσει με αίμα τις παραβάσεις στους κανόνες για την ανήλικη εργασία! (podcast) -
10 Σεπτεμβριου 2026, 10:52O διευθυντής της ΩΡΛ κλινικής του ΠΑΓΝΗ για το θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη - Τι αναφέρει για τις θεραπείες -
10 Σεπτεμβριου 2026, 09:00Ηράκλειο: Κοιτούσε στο κινητό τηλέφωνο του ενώ περπατούσε στον Κούλε και έπεσε στη θάλασσα! -
10 Σεπτεμβριου 2026, 19:15Ανατροπή στην υπόθεση Μαζωνάκη: Είχε ξεκινήσει η πλασμαφαίρεση όταν έπαθε την ανακοπή-Τι βρήκε η ΕΛΑΣ -
10 Σεπτεμβριου 2026, 07:00«Στο χέρι μας είναι να προστατεύσουμε την κτηνοτροφία στο νησί μας», λέει ο Περιφερειάρχης απευθυνόμενος στους Kρητικούς -
10 Σεπτεμβριου 2026, 10:45Γιάννης Μαυρόπουλος: Με τον Τραμπ πολλοί στην Αμερική έδειξαν την κακία που έκρυβαν μέσα τους! (podcast)
