Καιρός: Έρχεται κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας - Πότε θα «χτυπήσει» το νέο κύμα ζέστης
Συνεχίζεται το καλοκαιρινό σκηνικό του καιρού στη χώρα μας, με τη ζέστη και την αφρικανική σκόνη να συνθέτουν ένα αφόρητο κλίμα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου, την Παρασκευή (9/5) το τοπίο θα είναι συννεφιασμένο και από τα Γιάννενα μέχρι τη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν μπόρες και καταιγίδες, ενώ μετά το μεσημέρι στα βορειότερα τμήματα θα έχουμε πιο έντονες βροχές ή και τοπικές καταιγίδες.
Το Σάββατο (10/5) ο καιρός θα παραμείνει άστατος με μπόρες και τοπικές καταιγίδες σε Ήπειρο και Θεσσαλία. Μέχρι και το βράδυ τα φαινόμενα θα επιμείνουν στη ΒΑ Ελλάδα. Την Κυριακή τα φαινόμενα θα περιοριστούν, ενώ μόνο στα πολύ ορεινά τμήματα θα έχουμε ολιγόλεπτες μπόρες.
Τη Δευτέρα (12/5) θα έχουμε νέες βροχές μέχρι και μέτριας έντασης με την θερμοκρασία να πέφτει από την Κυριακή μέχρι και 8 με 10 βαθμούς.
Καταλήγοντας, στο βίντεο που ανήρτησε ο προγνώστης καιρού σημείωσε ότι από τις 13/5 μέχρι και τις 17/5 επιστρέφει νέο κύμα ζέστης στα νότια της χώρας μας.
Διαβάστε Επίσης:
-
15 Απριλιου 2026, 11:10Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
15 Απριλιου 2026, 15:42Ανθρωποκυνηγητό στην Κρήτη: Δραπέτης φυλακών έκανε δύο επιθέσεις με μαχαίρι μέσα σε λίγη ώρα -
15 Απριλιου 2026, 17:21Κύπρος: Νέα τουρκική πρόκληση στη νεκρή ζώνη στην Πύλα, μετέφεραν «αστυνομικούς» του ψευδοκράτους και άρματα μάχης -
16 Απριλιου 2026, 07:06Ανεπάρκεια και φέτος στα κονδύλια για τη δακοκτονία, διαπιστώνει ο ΣΕΔΗΚ – Μόλις 9,9 εκατομμύρια ευρώ για την Κρήτη -
16 Απριλιου 2026, 07:15Θεόδωρος Τσίκας: Απανωτά τα πλήγματα για την Κυβέρνηση! Δύσκολος πλέον ο πολιτικός της βίος… (podcast) -
16 Απριλιου 2026, 10:34Χάρης Τσιλιώτης: Η πρόταση Μητσοτάκη για ασυμβίβαστο υπουργού-βουλευτή δεν θα προσφέρει τίποτα! (podcast)
