Κρήτη: Χρυσοπλήρωσε το άνοιγμα του μπαρ-Πρόστιμο και για συνάθροιση σε σπίτι

Συνεχίστηκαν και χθες με αμείωτη ένταση οι έλεγχοι της αστυνομίας στην Κρήτη για την για την τήρηση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Στα Χανιά διαπιστώθηκε πως ιδιοκτήτης cafe - bar στα Χανιά άνοιξε κανονικά την επιχείρησή του και για αυτό το λόγο του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.
Στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ σε ιδιοκτήτη σπιτιού, καθώς, όπως φάνηκε από τον σχετικό έλεγχο , υπήρχε συνάθροιση στο σπίτι.
Συνολικά η Αστυνομία στην Κρήτη επέβαλε 127 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και για άσκοπες μετακινήσεις.
Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 30 παραβάσεις. Εξ αυτών 10 βεβαιώθηκαν στα Χανιά, 10 στο Λασίθι, 6 στο Ηράκλειο, 3 στο Ρέθυμνο και μία στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης (ΒΟΑΚ).
Για μετακινήσεις που δεν επιτρέπονταν ή για τις οποίες δεν είχαν αποσταλεί τα σχετικά SMS βεβαιώθηκαν 97 παραβάσεις: 51 στο Ηράκλειο, 28 στα Χανιά, 7 στο Ρέθυμνο, 6 στο Λασίθι και 5 στο BOAK.
-
26 Ιανουαριου 2021, 13:24Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Έρχεται τροπολογία για επέκταση των επιδομάτων ανεργίας σε όλους- Επίδομα και με λιγότερα από 50 ένσημα
-
26 Ιανουαριου 2021, 11:00Τραγική κατάληξη για αγρότη: Τον καταπλάκωσε κλαδί ελιάς και τον σκότωσε!
-
27 Ιανουαριου 2021, 07:22ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Ξεπαγώνουν» από σήμερα στον ΟΠΕΚΕΠΕ όλες οι διαδικαδίες για ενστάσεις και πληρωμές!
-
27 Ιανουαριου 2021, 15:01Οι αγρότες βλέπουν το «χρώμα του χρήματος»: Αποζημιώσεις 31,6 εκατ. ευρώ καταβάλλει ο ΕΛΓΑ
-
26 Ιανουαριου 2021, 16:00Συμφωνία Ξενοδόχων-ΠΟΕΕΤ και νέα διετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας-Τι θα γίνει με τους μισθούς
-
27 Ιανουαριου 2021, 09:57Ηράκλειο: Ολική καταστροφή των δύο αυτοκινήτων - Τροχαίο για γνωστό Κρητικό (φωτογραφίες)