Κρήτη: Δύο συλλήψεις οδηγών ταξί που υπερχρέωναν επιβάτες στα Χανιά– Χωρίς δίπλωμα οδηγούσε ο ένας
αγαπημένα σου στη Google
Σύλληψη με την αυτόφωρη διαδικασία σε βάρος δύο οδηγών ταξί, διενεργήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (28/5) στα Χανιά, μετά από παράβαση για υπερ-κοστολόγηση κομίστρων σε πελάτες τους.
Ο τυχαίος τροχονομικός έλεγχος από την τοπική ΕΛ.ΑΣ., διενεργήθηκε τις απογευματινές ώρες στην περιοχή των Δικαστηρίων, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, εντοπίστηκαν δύο διαφορετικοί οδηγοί ΤΑΞΙ, ηλικίας 67 και 51 ετών, που είχαν χρεώσει αδικαιολόγητα διπλό κόμιστρο (ταρίφα) σε πελάτες που είχαν επιβιβάσει στα οχήματά τους.
Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 51χρονος επαγγελματίας οδηγός εντοπίστηκε να οδηγεί χωρίς την άδεια ικανότητας οδήγησης, καθώς αυτή του είχε αφαιρεθεί ήδη για 30 ημέρες για προγενέστερη παράβαση.
Και οι δύο θα οδηγηθούν αρμοδίως ενώπιων των δικαστικών αρχών στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ έως τότε τελούν υπό σύλληψη.
-
28 Μαΐου 2026, 10:26Συντάξεις Ιουνίου: Ζεστό χρήμα σήμερα με το δεύτερο κύμα πληρωμών σε 1,7 εκατ. συνταξιούχους -
28 Μαΐου 2026, 08:30Νίκος Καρανίκας: «Κόμμα Ι.Χ. η ΕΛΑΣ του Τσίπρα, ξένο στην παράδοση της Αριστεράς!» (podcast) -
27 Μαΐου 2026, 21:33Η ισχυρή χαλαζόπτωση στην ενδοχώρα του Ηρακλείου «σάρωσε» τις καλλιέργειες - Σε απόγνωση οι παραγωγοί (Φωτο) -
29 Μαΐου 2026, 10:00Γρηγόρης Πασπάτης: Το «Νόημα-Κρήτη» θέλει να ανοίξει τον δημόσιο διάλογο για την Ελλάδα του αύριο! (podcast) -
28 Μαΐου 2026, 09:26Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Καλοκαιρία με αύξηση της θερμοκρασίας – Βροχές σήμερα για την Κρήτη -
28 Μαΐου 2026, 07:00Θέμα newshub.gr: Κίνδυνος να χαθούν εκατοντάδες εκατ. ευρώ από τους αγρότες - Πέρυσι χάθηκαν 200 εκ. ευρώ - Φέτος πόσα;
