Κρήτη: Η σκιτσογράφος Άννα Ραφτοπούλου και το δυνατό της μήνυμα για τον καρκίνο του μαστού (φωτο)
Ορμωμενη από την περιπέτεια ενός συγγενικού της προσώπου η σκιτσογράφος Αννα Ραφτοπούλου, η οποία κατάγεται από το Ηράκλειο και συγκεκριμένα από το χωριό Θραψανό του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, «ξαναχτυπά», στέλνοντας ένα ακόμη δυνατό μήνυμα.

Με αφορμή λοιπόν τη σημερινή ημέρα, που είναι αφιερωμένη στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο του μαστού η κ. Ραφτοπούλου, δημοσιοποιεί μέσα από το newshub.gr το σκίτσο που δημιούργησε η ίδια για αυτή την ασθένεια.
Μία ασθένεια, όπως λέει και η κ. Ραφτοπουλου μπορεί να αντιμετωπιστεί, εφόσον όλες οι γυναίκες γνωρίζουν ότι αυτό εξαρτάται από τον τακτικό προληπτικό έλεγχο.

«Pink October. 25 Οκτωβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστου. Αν η γνώση είναι σύμμαχος ζωης, η πρόγνωση είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση, του πιο συχνου καρκίνου στις γυναίκες! Ας κάνουμε την προληψη πράξη. Η πρώιμη διάγνωση μπορεί να σώσει τη ζωή σου», λέει η κ. Ραφτοπουλου μέσα απο το newshub.gr που σημειώνει πως: «το σκίτσο ειναι αφιερωμένο σε ένα συγγενικό μου πρόσωπο, στην Β.Τ. που βγήκε νικήτρια από τη μάχη με τον καρκίνο».
Διαβάστε επισης:
Η ερασιτέχνης σκιτσογράφος από την Κρήτη που συγκινει με τα σκίτσα της! (φωτογραφίες)
-
18 Μαΐου 2026, 07:00Κρήτη: Εκτεθειμένες οι περιουσίες των Ρεθυμνιωτών ελέω...Κτηματολογίου - Στα «κάγκελα» όλοι οι Δήμοι -
17 Μαΐου 2026, 07:06Δημήτρης Ψαρράς: Μετατρέπει ένα «νεκρό τοπίο» στα Αγριανά σε γη υψηλής παραγωγικότητας -
17 Μαΐου 2026, 13:26Τιμία Κάρα Αγίου Αποστόλου Τίτου: Με λαμπρότητα και κατάνυξη το Ηράκλειο γιορτάζει απόψε την 60η επέτειο επανακομιδής -
18 Μαΐου 2026, 11:12Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας! -
17 Μαΐου 2026, 07:00Ηράκλειο: Γιατί η παραλιακή δεν έχει ανακατασκευαστεί ενώ έχει «δώσει» τόσα θανατηφόρα τροχαία (Βίντεο) -
17 Μαΐου 2026, 20:30Ηράκλειο: Σε κλίμα κατάνυξης ο εορτασμός της 60ής επετείου της Επανακομιδής της Τίμιας Κάρας του Αγίου Αποστόλου Τίτου
