Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση για να βρουν τους «τραμπούκους» που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν Πακιστανούς!
Ανω - κάτω είναι η τοπική κοινωνία του Αγιου Γεωργίου Οροπεδίου Λασιθίου, αλλά και όλη η περιοχή με τη δράση μιας παρέας ντόπιων τραμπούκων, οι οποίοι αποφάσισαν να εκτονώσουν τα... ένστικτα τους πάνω σε Πακιστανούς, που διαμένουν στο χωριό.
Ολα έγιναν πριν από δύο μέρες, όταν η συγκεκριμένη παρέα, έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιο της. Επισκέφτηκε τουλάχιστον δύο σπιτια, στα οποία διαμένουν περίπου 15 άτομα από το Πακιστάν, με λοστούς και μαχαίρια και υπό την απειλή αυτών, ξυλοκόπησαν τους Πακιστανους.
Το ξύλο ήταν τόσο, ώστε πολλοί εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο σημείο έφτασαν ανδρες της ΕΛ.ΑΣ., όμως οι δράστες είχαν ήδη διαφύγει, αρπάζοντας μάλιστα κινητά τηλέφωνα, αλλά και χρήματα, συμφωνα με πληροφορίες.
Έτσι έχει ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση, με τους αστυνομικούς να τους αναζητούν. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι η αρχική πληροφορία ήταν πως οι Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από ομοεθνείς τους.
Η Αστυνομία του Λασιθίου ήδη ερευνα τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της και φαίνεται πως είναι κοντά στα ίχνη των τραμπούκων, κάποιοι εκ των οποίων είναι και γνώριμοι των Αρχών. Το περιστατικό αυτό έχει ήδη καταδικαστεί από την τοπική κοινωνία, που το θεωρεί απαράδεκτο...
-
26 Απριλιου 2026, 07:10Το πανηγύρι του Αϊ Γιώργη και η τελετουργία της ευλογίας των προβάτων στην Κρήτη (Φωτο & Βίντεο) -
25 Απριλιου 2026, 14:06Ηράκλειο: Χωρίς γιγαντοοθόνη ο τελικός ΟΦΗ – ΠΑΟΚ στο Πάρκο Γεωργιάδη, λόγω κακοκαιρίας -
26 Απριλιου 2026, 10:00«Διαμάντι» υπό περιορισμό η Καρδιοχειρουργική του ΠΑΓΝΗ – Η έλλειψη προσωπικού κρατά κλειστούς θαλάμους-πρότυπα -
25 Απριλιου 2026, 23:21"Φλέγεται" η Κρήτη: Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΟΦΗ -
25 Απριλιου 2026, 19:00«Χαμόγελα» για τα αποθέματα νερού στην Κρήτη – Πάνω από 12 εκατ. κυβικά στον Αποσελέμη -
26 Απριλιου 2026, 07:15Πέτρος Παπακωνσταντίνου: Επιστρέφουμε στην εποχή των ... Αυτοκρατοριών (podcast)
