Κρήτη: Μπράβο στους αστυνομικούς που συνέλαβαν το άτομο για τις επιθέσεις

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου συγχαίρει τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας που εξιχνίασαν και συνέλαβαν άμεσα τον αλλοδαπό από το Πακιστάν για επιθέσεις στην Ιεράπετρα.
Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρουν:
"Η Ένωση μας με αίσθημα περηφάνιας, εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους του συναδέλφους του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, οι οποίοι δρώντας ταχύτατα και μεθοδικά προχώρησαν στην εξιχνίαση και την σύλληψη αλλοδαπού υπηκόου, για επιθέσεις σε βάρος πολιτών της Ιεράπετρας.
Η ενέργεια τους αυτή δείχνει τον συνεχή αγώνα της Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση του εγκλήματος.
Η επιτυχία αυτή αποτελεί προϊόν του επαγγελματισμού και της εμπειρίας που έχουν οι Αστυνομικοί, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι με το φιλότιμό τους και τιμώντας τον όρκο που έχουν δώσει, είναι πάντα εδώ, δίπλα στον πολίτη, για να πατάξουν την εγκληματικότητα.
Συνάδελφοι, συνεχίστε έτσι στο δύσκολο έργο σας! "
-
10 Απριλιου 2021, 21:06Σταθερή ενίσχυση 1.250 ευρώ για αγρότες προβλέπει το σχέδιο της νέας ΚΑΠ - Οι δικαιούχοι
-
09 Απριλιου 2021, 18:53ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές 6,5 εκατ. ευρώ στους αγρότες, ο πίνακας των δικαιούχων και τα προγράμματα των 400 εκ. ευρώ
-
10 Απριλιου 2021, 07:28Δήμος Μ. Πεδιάδας: Σοκ για κτηνοτρόφο- Αγνωστοι μπήκαν και του πήραν από πρόβατα μέχρι κουνέλια
-
10 Απριλιου 2021, 07:20Κορωνοϊός: Το Πανεπιστήμιο Κρήτης εκπαιδεύει και φέτος εργαζόμενους και εργοδότες στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα
-
10 Απριλιου 2021, 16:02Πάνω από 400 εκατ ευρώ το νέο Μέτρο για τις Βιολογικές Καλλιέργειες
-
09 Απριλιου 2021, 21:22Εκτροπή της κυκλοφορίας για 8 μήνες για την κατασκευή του κόμβου στο Αρκαλοχώρι