Κρήτη: Στις δικαστικές αίθουσες η υπόθεση του Χανιώτη καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες
αγαπημένα σου στη Google
Στις δικαστικές αίθουσες επιστρέφει η υπόθεση του Χανιώτη καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε ανήλικες. Η δίκη είχε πάρει αναβολή για σήμερα. Η αναβολή είχε δοθεί στις 24 Ιανουαρίου λόγω της αποχής των δικηγόρων.
Ετσι λοιπόν σήμερα είναι εκ νέου προγραμμματισμένη η συνέχιση της δίκης στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Χανίων του καθηγητή που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων μαθητριών .
Να θυμίσουμε πως πρωτόδικα ο καθηγητής που ήταν ιδιοκτήτης φροντιστηρίου, είχε καταδικαστεί σε 20ετή φυλάκιση για ασέλγεια σε μαθήτριες του
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε την Πρωτοχρονιά του 2019 ενώ η σύλληψη του 62χρονου σήμερα καθηγητή και η συνακόλουθη δημοσιοποίηση των στοιχείων του οδήγησε αρκετά ανήλικα κορίτσια να εμφανιστούν και να περιγράψουν τι τους έκανε.
Η υπόθεση εκδικάστηκε το 2020 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρεθύμνου χωρίς ακροατήριο με την απόφαση να είναι καταδικαστική για τον καθηγητή.
Φυλακίστηκε στις φυλακές Γρεβενών όπου εξέτισε μέρος της ποινής του μέχρι τον Νοέμβριο του 2022 όταν αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.
Οι δικηγόροι του τον είχαν παρουσιάσει ως καρκινοπαθή τελικού σταδίου.
-
03 Ιουνιου 2026, 18:20Συντάξεις Ιουλίου 2026: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα Ταμεία – Πότε μπαίνουν τα χρήματα -
03 Ιουνιου 2026, 10:26Ηλίας Λυγερός: Μεγάλη πρόκληση για το «Το Νόημα - Κρήτη» η συμμετοχή των νέων (podcast) -
03 Ιουνιου 2026, 13:36Κρήτη: Στο πένθος ο αθλητικός κόσμος και η τοπική κοινωνία από το χαμό του Μανόλη Μαράκη -
03 Ιουνιου 2026, 11:40Βολές στο κέντρο... της Τετάρτης! -
03 Ιουνιου 2026, 22:00Υδρογονάθρακες: Τα σχέδια και τα χρονοδιαγράμματα Chevron και ExxonMobil για Κρήτη, Πελοπόννησο και Ιόνιο -
03 Ιουνιου 2026, 17:47Άγγελος Αντωνόπουλος: Άγνωστες ιστορίες -Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, ο Κουν, ο γάμος και το ανεκπλήρωτο όνειρο
