Κρήτη
Κρήτη: Συνελήφθη στα Χανιά για ληστεία που είχε κάνει στην ΑΘήνα!

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ένας νεαρός άνδρας. Ο εν λόγω ανδρας κατηγορείται ότι είναι ο δράστης μιας ληστείας που είχε γίνει στην Αθήνα. Μετά από το ένταλμα που εκδόθηκε, ο 24χρονος από την Αλβανία συνελήφθη τελικά στα Χανιά.
«Συνελήφθη, χθες (18.03.2025) το βράδυ από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων, αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του 25ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Πλημμελειοδικών Αθηνών κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και Νομοθεσία περί όπλων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως», αναφερει η ανακοινωση της ΕΛ.ΑΣ..
Κάντε μας follow:
-
27 Απριλιου 2025, 21:34Άκης Τσελέντης για Βούτες: Υπάρχουν πολλά μικρά μη ενεργά ρήγματα στην περιοχή
-
28 Απριλιου 2025, 13:03Δύσκολη εξίσωση για την Εκκλησία της Κρήτης η εκλογή νέου Μητροπολίτη στα Χανιά
-
27 Απριλιου 2025, 09:56Ηράκλειο: Ανακατάληψη εκ νέου του “Ευαγγελισμού” – Ο λόγος που προηγήθηκε η εκκένωση
-
28 Απριλιου 2025, 09:56Βολές στο κέντρο... της Δευτέρας!
-
27 Απριλιου 2025, 07:05Ηράκλειο: Ολική η καταστροφή στα αμπέλια όπου έπεσε χαλάζι-Σε απόγνωση αμπελουργοί και ελαιοπαραγωγοί (Φωτο)
-
27 Απριλιου 2025, 20:40Βούτες: Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση αυτοψίας – Αύριο τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα (Βίντεο + Φωτο)